Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 02

Filmas apie Jacksoną – ciniška pasipelnymo akcija (video)

Šį savaitgalį pirmąją vietą Lietuvos kino teatruose, kaip ir daugelyje kitų pasaulio šalių, užėmė muzikinis dokumentinis filmas „Michaelas Jacksonas. This is it“ („Maiklas Džeksonas. Pabaiga“), kuris per 5 dienas uždirbo 196 tūkst. Lt.
Filmo apie M.Jacksoną premjera
Filmo apie M.Jacksoną premjera / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Juokingiausia, kad šioje ciniškoje pasipelnymo akcijoje tikros pabaigos net nesimato. Kai tik gobšuoliai iš Holivudo studijos SONY pristatė unikalų sumanymą dėl logiškai nepaaiškintų priežasčių rodyti repeticijų filmą tik dvi savaites, iš karto galėjome prognozuoti, kad čia paslėptas rinkodaros kabliukas. Viskas buvo daroma tik tam, kad dirbtinio ažiotažo paveikti žiūrovai ir dainininko gerbėjai bilietus graibstytų iš anksto. Bet tikriausiai visi šio apgailėtino pasityčiojimo strategai žinojo, kad tai dar ne ta PABAIGA, į kurią reikėjo suspėti.

Pirmadienį ryte nė kiek nenustebau perskaitęs neva sensacingą naujieną, kad 101 mln. JAV dolerių viso pasaulio kino teatruose uždirbusio filmo apie Michaelą Jacksoną rodymas JAV teritorijoje pratęsiamas dar 3 savaitėms. Štai jums ir ne viskas. Galo dar nesimato.

Holivudo gigantas pademonstravo elementariausią nepagarbą savo žiūrovams ir ištikimiausiems filmo herojaus gerbėjams, kuriems buvo bjauriai meluojama. Taip, Holivudo didingieji suteikė magišką progą išgirsti kultines dainas, pasikrauti džiaugsmingų emocijų ir pamatyti, koks galingas buvo ruošiamas koncertinis turas, bet tai padarė pačiais negražiausiais metodais. Jie tikriausiai vadovavosi nauju amoralaus verslo dėsniu, kad Michaelas Jacksonas mirė ir dabar visiems privaloma kuo skubiau susimokėti. Jeigu nespėjote to padaryti per numatytas 2 savaites, tai mes sušvilpsime akcijos pratęsimą kaip eiliniame prekybos centre. Po to ateis Kalėdos, kai švenčių proga gal padovanosime dar po vieną Michaelą.

Kol kas neaišku, kaip dviems savaitėms reklaminę kampaniją suplanavę ACME vadybininkai elgsis su vis dar nesibaigiančia PABAIGA. Jie tik vykdo absurdiškus ir gėdingus studijos SONY sumanymus ir turi ieškoti būdų, kaip išsisukti iš nemalonios prieš žiūrovus padėties ir kaip protingai motyvuoti filmo pratęsimą, kuris galbūt dar kartą bus pratęstas po papildomų 3 savaičių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius