Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 11

Filme „Kalėdų giesmė“ J.Carrey išvydo save senatvėje

Vaizdas, kaip Jimas Carrey atrodys senatvėje – tokia neeilinė dovana buvo suteikta aktoriui, atlikusiam pagrindinį vaidmenį filme „Kalėdų giesmė“.
Aktorius Jimas Carrey
Aktorius Jimas Carrey / „Forum cinemas“ nuotr.
„Forum cinemas“ nuotr./Filmo „Kalėdų giesmė“ akimirka
Filmo „Kalėdų giesmė“ akimirka

Seną niurzgalių Skrudžą, kurį aplanko trys Kalėdų dvasios, suvaidinusiam aktoriui animatoriai gerokai pasendino veidą. J.Carrey įsitikinęs, kad panašumas tarp Skrudžo ir jo tėvo veido yra toks didelis, kad juostą pažiūrėję jo šeimos nariai bus priblokšti. „Aš atrodau toks panašus į savo tėvą, kad net baisu. Skrudžas – tai lyg žvilgsnis į ateitį ir tai, koks aš atrodysiu senatvėje“, – sako J.Carrey.

Rengdamasis šiam vaidmeniui, garsus aktorius surado kitą įdomų faktą. Pasak jo, istoriją apie Skrudžą parašęs Č.Dikensas pagrindinį veikėją sukūrė remdamasis aktoriaus Cary‘o Elweso dėde. Rašytojo laikais gyvenęs dėdė buvo parlamento narys, garsėjęs tokiu neįtikėtinu šykštumu, jog visada dėvėjo tuos pačius drabužius. Savo peruką jis surado šiukšlyne, o namuose neišmesdavo mėsos, netgi jeigu tekdavo ją valgyti gerokai pašvinkusią. „Toks buvo Cary‘o Elweso, kuris taip pat vaidina „Kalėdų giesmėje“, dėdė, pagal kurį rašytojas sukūrė savo personažą“, – savo atradimu pasidalino aktorius.

Ar pasikeis šykštuolis Skrudžas, kai jį aplankė Praeities, Dabarties ir Ateities Kalėdų dvasios? Kalėdinė juosta „Kalėdų giesmė“ visai šeimai kinuose startuoja lapkričio 20-ąją!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius