-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 31

Filme „Zoologijos sodo prižiūrėtojas“ liūtė prabils Cher, o liūtas – Sylvesterio Stallone balsu

Franklino zoologijos sode dirba pats geriausias prižiūrėtojas Grifinas. Tuo šventai įsitikinę patys sodo gyventojai, kuriems vyras skiria daugiau meilės nei aplinkiniams žmonėms. Kai jis suvokia, kad jam yra mielesnė liūčių, o ne moterų kompanija, ateina laikas permainoms, kurios Grifino geriausiams keturkojams bei ilgauodegiams draugams – lyg didžiausias košmaras.
Filmas „Zoologijos sodo prižiūrėtojas“
Filmas „Zoologijos sodo prižiūrėtojas“ / Kadras iš filmo

Panikos apimti gyvūnai nusprendžia, kad atėjo laikas sulaužyti tylos įžadus ir atskleisti didžiąją paslaptį: jie moka kalbėti! Bijodami prarasti Grifiną, gyvūnai imasi sudėtingos užduoties – išmokyti prižiūrėtoją bendravimo su moterimis paslapčių.

Liūtai jam pataria būti agresyviam, varlės – papūsti žandus, lokiai moko atrasti savyje „vidinį lokį“. Grifinas taip įsijaučia, kad brolio vestuvių repeticijoje paseka vilkų patarimu ir „pažymi teritoriją“ ties kambarinės gėlės vazonu.

Tokiais kino hitais kaip „Vestuvių dainininkas“, „Aplink pasaulį per 80 dienų“ ir „Stadiono vaikis“ išgarsėjęs režisierius Frankas Coraci tiek mažiesiems, tiek ir jau suaugusiems kino teatrų lankytojams siūlo nepaprastą pažintį su dar neatskleista zoologijos sodo kasdienybe bei ten dirbančiu geros sielos žmogumi, kuriam tiesiog nesiseka, kai kalba pasisuka apie asmeninį gyvenimą, prasidedantį už sodo vartų.

Drovuolį Grifiną juostoje vaidina Kevinas Jamesas, kurį žiūrovai neabejotinai atpažins iš filmų „Skelbiu jus Čaku ir Lariu“, „Nebrendylos“, „Dilema“. Jo mylimąją, kuri prieš keletą metų vaikiną negailestingai paliko, kai šis tik įveikė drovumą ir nusprendė pasipiršti, įkūnija „Geležinio žmogaus“ gražuolė Leslie Bibb.

Beje, filme „Zoologijos sodo prižiūrėtojas“ žmogiškai prakalbusiems gyvūnams savo balsus padovanojo visas Holivudo žvaigždynas: Adamas Sandleris įgarsino beždžionę Donaldą, Sylvesteris Stallone – liūtą Džo, Nickas Nolte – gorilą Bernį, dainininkė Cher – liūtę Janet...

Kol komedija dar tik keliauja į Lietuvos kino teatrus, siūlome pažiūrėti jos anonsą. „Zoologijos sodo prižiūrėtojas“ didžiuosiuose ekranuose pasirodys jau šį savaitgalį.

VIDEO: Zookeeper Movie Trailer 3 Official (HD)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius