Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 06 29

Filmo „Bruno“ akibrokštai pribloškė Australijos žmones

Holivudo komikas Sacha Baronas Cohenas, kuris sukūrė ekscentriško gėjaus žurnalisto vaidmenį naujajame filme „Bruno“, sukėlė pasipiktinimą Australijoje, užsiminęs apie esą užsimezgusį jo romaną su šios šalies premjeru Kevinu Ruddu.
Filmo „Bruno“ pristatymas jau kelia skandalus.
Filmo „Bruno“ pristatymas jau kelia skandalus. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

S.B.Cohenas atskrido į Sidnėjuje vyksiančią filmo „Bruno“, kuriame vaizduojami skandalingi Austrijos mados pasaulio guru nuotykiai, premjerą.

Tačiau nuo šio komiko įvaizdžio neatsiejami gašlūs pokštai šį kartą tikriausiai peržengė ribą, kai jis pasigyrė žurnalistams praleidęs naktį su Australijos vyriausybės vadovu. Pasak S.B.Coheno, jiedu įsimylėjo vienas kitą, kai susitiko vienoje televizijos pokalbių laidoje.

Spaudos konferencijoje aktorius pareiškė: „Mano vėlavimo priežastis yra ta, jog ką tik pusryčiavau lovoje su Kevinu Ruddu. Tas vaikinas – superžavus. Maniau, kad (JAV prezidentas Barackas) Obama yra karščiausias vaikinas pasaulyje – kol susipažinau su Kevinu."
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius