-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 24

Filmo „Keršytojai“ režisierių sujaudino kvietimas uždaryti Traibekos kino festivalį

Šeštadienį, balandžio 28 dieną, likus savaitei iki pasaulinės filmo „Keršytojai“ premjeros, šis itin slepiamas filmas pirmą kartą bus parodytas Niujorke vyksiančiame 11-ajame Traibekos kino festivalyje, organizuojamame aktoriaus Roberto DeNiro. Nors aktoriaus organizuojamas kino festivalis, kaip atsakas Jungtines Amerikos valstijas sudrebinusiam rugsėjo 11-osios teroro aktui, yra skirtas nepriklausomam kinui, „Keršytojai“ taps festivalio uždarymo juosta, po kurio iškeliaus į viso pasaulio kino ekranus
Filmas „Keršytojai“
Filmas „Keršytojai“ / Kadras iš filmo

Filmo režisierius Jossas Whedonas leidiniui „The Hollywood Reporter“ tokį festivalio organizatorių sprendimą pavadino didele garbe ir dvigubu sugrįžimu namo, kadangi režisierius ne tik užaugo Manhetene, tačiau ir juostos filmavimo darbus baigė būtent Niujorke. Režisierius prisipažino, jog itin jaudinasi prieš būsimą filmo premjerą ir atskleidė faktą, jog kino kompanija „Marvel Studios“ planuoja nufilmuoti dar tris filmo „Keršytojai“ dalis. 

Visai neseniai Niujorke įvyko dar vienas juostos „Keršytojai“ gerbėjams svarbus įvykis. Niujorko žaislų mugėje „Toy Fair 2012“ buvo pristatyti filmo „Keršytojai“ LEGO žaidimai. Šie žaidimai pasirodys serijoje „Super Heroes“, kurioje LEGO figūrėlėmis pavirs ir kiti kino kompanijos „Marvel“ sukurti superherojai – Iksmenai. „Marvel Studios“ pateikė oficialias būsimų žaidimų rinkinių nuotraukas ir jų aprašymus, tačiau tai nėra galutinis būsimo žaidimo variantas ir vėlyvą pavasarį prekybos vietas pasieksiantys LEGO žaidimai gali būti kiek kitokie. Mugės įkvėptas vienas filmo „Keršytojai“ gerbėjas sukūrė ir tinklapyje „YouTube“ patalpino filmo treilerį, kuriame matome su blogiu kovojančias LEGO figūrėles.

Neseniai paaiškėjo, jog kompanija „Marvel“ pasirašė sutartį su muzikinių instrumentų ir profesionalios garso įrangos gamintoju „Peavey Electronics“ ir ketina išleisti muzikinių instrumentų seriją „Marvel Super Heroes“. Tikėtina, kad netrukus bus galima įsigyti elektrinių ir akustinių gitarų bei jų diržų, puoštų „Keršytojų“ komandos atvaizdais.

Kino kompanija „Marvel“ taip pat pasirašė kontraktą su neskelbiamo pavadinimo amerikiečių kompanija, gaminančia prekes gyvūnams, ir prekyboje greit turėtų pasirodyti superherojų atvaizdais šunims ir katėms puošti skirti aksesuarai, drabužiai ir žaislai.

Gegužės 4 dieną į Lietuvą ir pasaulį vienu metu atkeliaujantis superherojų būrys kviečia stebėti brangiausiu filmu kino istorijoje galinčią tapti juostą, kurioje Geležinis žmogus, Juodoji Našlė, Toras, Vanago akis, Halkas ir Kapitonas Amerika suvienys jėgas kovoje už Žemę prieš didį blogį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius