Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 30

Filmo „Nesunaikinami 2“ herojai prabilo „Žaislų istorijos 3“ veikėjų balsais

Kokius animacinius filmus vaikystėje žiūrėjo suaugę veiksmo filmų gerbėjai? „Bembį“? Šį „Disney“ studijos kūrinį įtakingas JAV žurnalas „Time“ įtraukė į visų laikų siaubo filmų 25-uką, teigdamas, kad daugelis suaugusiųjų iki šiol prisimena vaikystėje patirtą šoką, kurį sukėlė šis tikroviškas kino kūrinys.
Iš kairės: Jeanas-Claude'as Van Damme'as, Arnoldas Schwarzeneggeris, Sylvesteris Stallone, Jasonas Stathamas ir Dolphas Lundgrenas
Iš kairės: Jeanas-Claude'as Van Damme'as, Arnoldas Schwarzeneggeris, Sylvesteris Stallone, Jasonas Stathamas ir Dolphas Lundgrenas / „Scanpix“ nuotr.

O kaip įsivaizduojate animacinį veiksmo trilerį? Gal tai galėtų būti „Žaislų istorija 3“? Penkiems „Oskarams“ nominuotas pelningiausias visų laikų animacinis filmas kupinas veiksmo, įtampos, kvapą gniaužiančių nuotykių. Lygiai taip pat kaip ir Lietuvos bei pasaulio kino teatruose lyderio pozicijų neužleidžiantis Holivudo veiksmo trileris „Nesunaikinami 2“.

Pramogų kanalas „IGN Entertainment“ sumanė originalų žaidimą – pabandė įsivaizduoti, kaip atrodytų „Nesunaikinami 2“, jei jį kurtų animacijos milžinė – „Pixar“ kino kompanija. 
                                        
Patys šauniausi kadrai iš animacinės „Žaislų istorijos 3“ įpinti į veiksmo trilerio „Nesunaikinami 2“ siužetą. „Žaislų istorijos 3“ pagrindinių veikėjų herojų Bazo ir Vudžio lūpomis prabyla veiksmo filmų legendos Sylvesteris Stallone ir Arnoldas Schwarzeneggeris.

Patikėkite, tokio šaunaus animacinio vaizdo klipo jūs dar nematėte.

VIDEO: If Pixar made The Expendables 2

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius