Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 17

Filmo premjerai V.V.Landsbergis pasirinko Blusų festivalį

Po atviru dangumi, obelų apsuptyje Varėnos rajone įvyks naujo Vytauto V. Landsbergio dokumentinio filmo premjera.
V.V.Landsbergis sako, kad pasakas jis kuria remdamasis nūdienos aktualijomis.
V.V.Landsbergis / BFL nuotr.

Išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad unikalią istoriją pasakojantis filmas ateinantį šeštadienį, rugpjūčio 20 d. vainikuos meno, sendaikčių ir ekologijos temas propaguojantį Blusų festivalį.

„Filmas nukels žiūrovus į pokario laikus, tačiau kraujo ir kovų nesitikėkite: „šįkart pamatysime ne karą, o meilę karo metu”, – sakė V.V. Landsbergis.

 Filmo istorija sukrečia savo emocionalumu ir tikrumu, o režisieriaus V.V.Landsbergio  talentas ir įžvalgumas pateikti svarbias ir dažnai painias temas lengvai suprantama kalba, žavi kiekviename filmo posūkyje.

„Norėjome festivalio lankytojams parodyti kažką tikro ir autentiško, paskatinti žmones domėtis ne tik savo šeimos, daiktų, bet ir tautos istorija“, – pasakojo viena Blusų festivalio organizatorių  Rūta Palšauskaitė.

Naujas V.V.Landsbergio filmas apie tikrą, užburiančią meilę svarbiame Lietuvos istoriniame etape, pasak R. Palšauskaitės, yra kaip tik tam tinkamas.

Vos tik pradėjus temti Blusų festivalio vieta pavirs jaukiu lauko kino teatru ir visus lankytojus bei dalyvius pakvies nusikelti į XX a. Lietuvos laikus, kur sudėtingiausiose situacijose gimsta meilė ir pasiaukojimas, romantika, sentimentalumas ir drąsa.

Naujasis V.V.Landsbergio dokumentinis filmas bus pristatomas rugpjūčio 20 dieną Karpiškių kaime, Varėnos rajone mainus, ekologiškumą ir tikrąsias vertybes skatinančiame visai šeimai skirtame  Blusų festivalyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius