-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 16

Galingiausi dievai ir titanai į ekranus sugrįžta įspūdingų vaizdų filme „Titanų įniršis“

Režisierius Jonathanas Liebesmanas ir tokie aktoriai kaip garsusis Liamas Neesonas, Ralphas Fiennesas ir Samas Worthingtonas pristato gerą žinią mitologijos, mistinių būtybių ir kraują kaitinančio veiksmo mėgėjams. Senojo pasaulio dievai ir galingieji titanai sugrįžta į kino ekranus įspūdingų kovų ir stulbinančių vaizdo efektų pilname filme „Titanų įniršis“, kuris Lietuvoje bus rodomas nuo kovo 30 dienos 3D formatu.
Kadras iš filmo „Titanų įniršis“
Kadras iš filmo „Titanų įniršis“ / „ACME Film“ archyvo nuotr.

Praėjus dešimtmečiui po herojiškos pergalės prieš monstrą Krakeną, Dzeuso sūnus Persėjas stengiasi gyventi ramų žvejo gyvenimą kaime. Jis vienas augina 10-metį sūnų Helijų. Tačiau tuo metu verda nuožmi kova tarp Senojo pasaulio dievų ir titanų. Dėl žmonių nepasitikėjimo ir ištikimybės trūkumo nusilpę dievai pamažu prarandą įkalintųjų titanų kontrolę. Sukilimą ir kerštą planuojančių titanų gretose ir galingasis Kronas, ilgus metus pasaulį valdančių Dzeuso, Poseidono ir Hado tėvas. Galingoji trijulė įveikė ir nukarūnavo tėvą prieš daugelį metų, tad jis buvo pasmerktas visą amžinybę pūti tamsioje pragaro bedugnėje, esančioje pačiame požemių karalystės dugne.

 ACME Film archyvo nuotr./Kadras ia filmo Titanų įnirais
„ACME Film“ archyvo nuotr./Kadras iš filmo „Titanų įniršis“

Persėjas negali išsiginti pareigos jausmo, kuomet jo tėvas atsiduria pavojuje. Išdavikas sūnus Arėjas ir piktavalis brolis Hadas nutaria atsigręžti Krono pusėn ir sugauti Dzeusą. Atėmę dievų ir žmonių valdovo galias titanai dar sustiprėja ir kova su jais tampa neišvengiama...

„Titanų įniršis“ – tai filme „Titanų susidūrimas“ pristatytos Senojo pasaulio dievų istorijos tęsinys. Pirmajame filme Dzeuso sūnus Persėjas vyko į Žemę, kur jam teko susikauti su požeminės karalystės valdovu (akt. R.Fiennesas), kad apsaugotų Dzeusą (akt. L.Neesonas) nuo pavojų. Antroji priešistorinio epo dalis nepašykštės dar aštresnio veiksmo, pribloškiančių vaizdų ir dievų bei titanų susirėmimų.

 ACME Film archyvo nuotr./Kadras ia filmo Titanų įnirais
„ACME Film“ archyvo nuotr./Kadras iš filmo „Titanų įniršis“

J.Liebesmano režisuotame 3D filme „Titanų įniršis“ be garsiųjų aktorių, tokių kaip L.Neesonas (Dzeusas), „Įsikūnijimo“ žvaigždė S.Worthingtonas (Persėjas), R.Fiennesas (Hadas), taip pat vaidina žavingoji šviesiaplaukė Rosamund Pike (Andromeda) ir kiti aktoriai Billy Nighy (Hefaistas), Toby Kebbellas (Agenoras) bei Danny Hutsonas (Poseidonas).

Šiomis dienomis filmą kūrusi kompanija „Warner Bros“ išleido dar nematytą plakatą, vaizduojantį karo dievą Arėją, kurio vaidmenį atliko Edgaras Ramirezas.

Beje, filmo „Titanų įniršis“ anonse skamba garsiojo rokerio Marilyn Mansono kūrinys „Sweet Dreams“, kurį Lietuvos publika galės gyvai išgirsti jau šią vasarą. Vienintelį koncertą Baltijos šalyse amerikietis surengs birželio 12-ąją, Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Filmo „Titanų įniršis“ lietuviškai titruotas anonsas:

VIDEO: TITANŲ ĮNIRŠIS 3D - lietuviškai titruotas anonsas - kinuose nuo kovo 30 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius