Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 20

„Geležiniame žmoguje 2“ – dviejų gražuolių rungtynės

Didelio amerikiečių žiniasklaidos susidomėjimo sulaukęs filmas „Geležinis žmogus 2“ (angl. „Iron Man 2“) neapsieina be kibirkštėlių ir už filmavimo aikštelės ribų. Pagrobusi didžiąją visų dėmesio dalį jaunoji Scarlett Johansson užsitraukė kolegės Gwyneth Paltrow pyktį.
Scarlett Johansson
Scarlett Johansson / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Dailymail.co.uk žiniomis, 36-erių G.Paltrow, kuri filme vaidina Geležinio žmogaus asmeninę asistentę Peper Pots, įsiuto supratusi, kad 24-erių S.Johansson išstūmė ją iš dėmesio centro. Vyresnė aktorė ypač įsižeidė dėl filmo reklamos kampanijos. Rusų šnipę vaidinanti S.Johansson reklaminiuose leidiniuose ir plakatuose pozuoja su kitomis filmo žvaigždėmis – Robertu Downey jaunesniuoju ir Mickey Rourke'u. G.Paltrow reklamose – nė ženklo.

„Scanpix“ nuotr./Gwyneth Paltrow
„Scanpix“ nuotr./Gwyneth Paltrow

Pasak šaltinio iš filmo kūrybinės grupės, G.Paltrow nuo pat pradžių jaudinosi, kad nebūtų užgožta S.Johansson, o reklamos kampanija jai buvo didelis smūgis. „Ji įtūžusi, nes buvo palikta už borto. Ji ketina boikotuoti filmo reklamavimą San Diege mėnesio pabaigoje. Užuot vykusi ten, ji skris į Niujorką“, – tvirtino šaltinis.  Britų žurnalistų kalbinamas G.Paltrow atstovas paneigė, kad aktorė buvo šokiruota ir nusivylusi. „Gerbėjai galės Gwyneth išvysti dažniau, kai priartėsime prie kitų metų gegužės, kai ir vyks filmo premjera“, – sakė jis.

Atskleistos siužeto detalės

Filme S.Johansson virsta žavinga ir seksualia raudonplauke. Kaip pranešė leidinys „Entertainment Weekly“, naujajame filme Geležinio žmogaus – Tonio Starko, – kurį vaidina R.Downey, lauks dar daugiau išbandymų ir priešų. Vienu iš priešų taps Džastinas Hameris, kurį vaidins aktorius Samas Rockwellas, o kitas priešas bus M.Rourke‘o įkūnytas pagiežingas piktadarys Vanko. Abu niekšai suvienys jėgas, kad susidorotų su Geležiniu žmogumi.

Viename interviu M.Rourke‘as pareiškė nenorėjęs vaidinti savo personažo, pernelyg vienalypio ir pikto. Tad jam režisierius Jonas Favreau leido „turėti šviesiąją pusę“, kuria tapo M.Rourke‘o herojaus kalėjime auginama kakadu.

Naujajame filme Geležinio žmogaus asmeniniai santykiai taip pat nebus idealūs. Jo naujoji asistentė Nataša, kurią vaidino S.Johansson, pamėgins išstumti ankstesniąją jo mylimąją bei pagalbininkę Peper Pots ir iš širdies,  ir iš apartamentų. Didžiausia bėda ta, kad Natašos antrasis „aš“ yra žudikė, vadinama Juodąja našle.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius