Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 07

Gerbėjams visame pasaulyje pristatytas naujausias filmo „Nepaprastas Žmogus-voras“ vaizdo klipas

Kompanija „Sony Pictures“ Žmogaus-voro gerbėjams pristatė naujausią liepos mėnesį pasaulio kino teatruose pasirodysiančio filmo „Nepaprastas Žmogus-voras“ (angl. „The Amazing Spider-Man“) anonsą.
Filmas „Nepaprastas Žmogus-voras“
Filmas „Nepaprastas Žmogus-voras“ / „ACME Film“ archyvo nuotr.

Vasario 6 dieną naujausias vaizdo klipas buvo pristatytas net 13-oje pasaulio miestų. Niujorke ilgai lauktus kadrus iš filmo pristatė aktorius Andrew Garfieldas, vaidinantis Piterį Parkerį – Žmogų-vorą. Los Andžele su komiksų ir superherojų filmų mylėtojais susitiko kino juostos režisierius Marcas Webbas, aktorius Rhysas Ifansas filmo kūrybinei grupei atstovavo Londone, o žavioji aktorė Emma Stone kartu su prodiuseriais Avi Aradu ir Mattu Tolmachu – Rio de Žaneire. Kino kūrėjų prezentacijas, medžiagą iš filmavimo aikštelės ir naujausią anonsą taip pat pamatė gerbėjai Meksike, Berlyne, Romoje, Madride, Paryžiuje, Maskvoje, Tokijuje, Seule ir Sidnėjuje.

Filme „Nepaprastas Žmogus-voras“ į ekranus sugrįš vienas populiariausių „Marvel“ komiksų knygelių personažų – Žmogus-voras. Šįsyk jo vaidmuo teko talentingam jaunam aktoriui A.Garfieldui. Kino juosta pasakoja vidurinėje mokykloje sunkiai pritampančio Piterio Parkerio istoriją. Tėvai vaikiną paliko dar vaikystėje, jį užaugino dėdė ir teta. Kaip ir dauguma paauglių, Piteris mėgina išsiaiškinti, kas jis yra ir kaip tapo tokiu žmogumi.

Suradęs tėvui priklausiusį lagaminėlį jis ima aiškintis, kodėl dingo jo gimdytojai ir taip atkeliauja į daktaro Kurto Konorso, buvusio jo tėvo partnerio, laboratoriją. Paaiškėja, kad ne tik Piteris, bet ir daktaras turi savo antrąjį aš. Tad jaunuoliui tenka priimti nelengvus sprendimus, pasinaudoti savo antgamtinėmis galiomis ir pasistengti tapti didvyriu. Žinoma, neapsieina ir be meilės istorijos.

Lietuvos kino teatrus filmas „Nepaprastas Žmogus-voras“ pasieks liepos 6-ąją.

VIDEO: THE AMAZING SPIDER-MAN - Trailer

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius