Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 16

Holivudo numylėtinis Ryanas Goslingas – didžiajame „Kino po žvaigždėmis“ ekrane

Liepos 17 – 19 d. „Kino po žvaigždėmis“ filmų savaitė Šiuolaikinio meno centro kiemelyje bus skirta abejingų nepaliekančiam, vienai ryškiausių jaunosios kartos Holivudo žvaigždžių – Ryanui Goslingui. Tris vakarus iš eilės žiūrovai mėgausis aktoriaus vaidyba ir įtraukiančiais siužetais filmuose: „Niujorko šešėlyje“, „Gangsterių medžiotojai“ ir „Važiuok“. O liepos 20 d. ruošiamas siurprizas siaubo filmų mėgėjams, jie pamatys trilerį „Balsai“.
Ryanas Goslingas ir Eva Mendes filme „Niujorko šešėlyje“
Kadras iš filmo „Niujorko šešėlyje“ / Kadras iš filmo

Trečiadienį, 22.30 val. kino po atviru dangumi lankytojai stebės jaudinančią trijų kartų istoriją Dereko Cianfrance kriminalinėje dramoje „Niujorko šešėlyje“. Režisierius, Lietuvos publikai pažįstamas iš juostos „Mano liūdna meilės istorija” („My blue Valentine”), naujausiame savo filme pasakoja apie motociklininką kaskadininką Liuką, kuris norėdamas išlaikyti naują šeimą, pradeda plėšti bankus, tačiau kelią jam pastoja policininkas. Filmas, apimantis net penkiolika herojų gyvenimo metų, yra kupinas netikėtų posūkių, todėl išlaiko intrigą iki pat pabaigos. Kritikų įvertintoje kino juostoje pagrindinius vaidmenis atlieka tokie žinomi aktoriai kaip: Ryanas Goslingas, Bradley Cooperis ir Eva Mendes. 

Ketvirtadienį, projektas „Kinas po žvaigždėmis“ žiūrovus nukels į 1949-tųjų vidurio Ameriką, kur visą valdžią savo rankose turi gansgteriai ir mafija. Režisierius Rubenas Fleischeris, surinkęs pavydėtinai įspūdingą kino žvaigždžių rinktinę („Oskaro“ premijos laureatas Seanas Pennas, Joshas Brolinas, Ryanas Goslingas, Nickas Nolte, Emma Stone), nufilmavo stilingą, bekompromisę įtempto siužeto istoriją „Gansgsterių medžiotojai“. Filmo centre – gangsteris Mickey Cohenas, kuris užvaldo visą Los Andželą. Matydamas, kad įstatymai nebeveikia ir kitų būdų išgelbėti miestą nėra, policijos vadas Billas Parkeris seržantui Johnui O'Marai paveda suformuoti slaptą,  patikimų ir gyvybėmis rizikuoti pasiryžusių policininkų būrį – šie privalo bet kokiomis priemonėmis sutramdyti mieste įsisiautėjusią mafiją. Jokių vardų, jokių ženklelių, jokio pasigailėjimo. Medžioklė prasideda liepos 18 d. 22.30 val.

Penktadienį didžiajame lauko kino ekrane žiūrovai mėgausis Kanų kino festivalyje auksinę palmės šakelę už geriausią režisūrą apdovanotu ir 2011 metais žurnalo „Rolling stone“ geriausiu filmu išrinktu – „Važiuok“. Pagrindinio vaidmens atlikėjas Ryanas Goslingas ir filmo režisierius Nicolas Winding Refn puikiai sutaria ne tik filmavimo aikštelėje, bet ir už jos. Ši draugystė, pasak kino kritikų, leido pilnai atsiskleisti Ryanui Goslingui ir atlikti vieną iš geriausių savo vaidmenų. Filmas, sukurtas pagal Jameso Salliso knygą, pasakoja apie Holivudo kaskadininką, kuris naktimis dirba mafijos parankiniu. Jis neturi vardo ir asmeninio gyvenimo, nekalba ir nerodo emocijų. Tam, kad išgelbėtų kaimynę Irene ir jos šeimą, vairuotojui tenka imtis apiplėšimo. „Važiuok“ – išbaigtas, pasižymintis puikiu skoniu ir įsimintinu muzikiniu takeliu, filmas, kuris nepaliks abejingų liepos 19 d. „Kine po žvaigždėmis“.

Šeštadienį lauko kine bus rodomas norvegų režisieriaus Pål Sletaune trileris „Balsai“. Pagrindinį vaidmenį filme atlieka aktorė Noomi Rapace, kuri išgarsėjo su trilogija „Mergina su drakono tatuiruote“. Režisieriaus naujausiame darbe aktorė įkūnija motiną, kuri su sūnumi dėl sudėtingų santykių su žiauriu berniuko tėvu priklauso liudininkų apsaugos programai. Nervinga ir įsitempusi Ana pradeda perdėtai rūpintis savo sūnumi, net nusiperka vaiko stebėjimo prietaisą, kad nuolat galėtų jį girdėti. Tačiau netrukus prietaisas ima leisti keistus, vaiko nužudymą primenančius garsus. Motina ima jaudintis, kad jie su sūnumi nebe vieni. Įtaigus ir Europos kino festivaliuose apdovanotas filmas – liepos 20 d. 22.30 val. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius