Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 29

Į išankstinę filmo „Artistas“ peržiūrą Vilniuje keliavo ir šunys

Lietuvoje pamažu daugėja keturkojams draugiškų vietų – vestis šunis galima į kai kurias kavines, parduotuves, tačiau dar niekuomet augintiniai nebuvo kviečiami į kino teatrą. Išskirtine atrakcija keturkojai ir jų savininkai galėjo pasilepinti trečiadienį Vilniuje – jie ne tik pirmąsyk drauge viešumoje stebėjo filmą, bet ir pirmieji pamatė itin laukiamą kino juostą „Artistas“.
Į filmo peržiūrą rinkosi šunų mylėtojai
Į filmo peržiūrą rinkosi šunų mylėtojai / „ACME Film“ archyvo nuotr.

Šeimininkai galėjo tik džiaugtis savo šunų kultūringumu – stebėdami ekrane besirutuliojančią klasikinio Holivudo laikų istoriją keturkojai buvo itin susidomėję, o pabendrauti tarpusavyje nutarė tik filmo „Artistas“ pabaigoje, kuomet jau buvo ką aptarti ir pagal siužetą. Žinoma, labiausiai augintiniams patikęs aktorius – Džeko Raselo terjeras Uggie, filme vaidinęs ištikimąjį pagrindinio herojaus šunį.

Išskirtine filmo „Menininkas“ premjera susiviliojo ir žinomi šunų, nebyliojo kino ir auksinio Holivudo mylėtojai – kino juosta mėgavosi Gytis Šapranauskas, Danielius Polskis-Gabbana, Andrius Remiševskis, buvęs Seimo narys Linas Karalius su mylimąja Gintare Gurevičiūte ir kiti.

Kaip sakė G.Šapranauskas, „Artistas“ pelnytai jau pelnė daugybė apdovanojimų ir pretenduoja į dar tiek pat. „Filmas man paliko didelį įspūdį. Iš pradžių buvo kiek keistoka vėl matyti seniai pamirštą nebylųjį kiną, bet juosta netruko sužavėti puikia aktorių vaidyba ir, žinoma, žavinga pagrindinės aktorės šypsena. Net šuo atliko labai svarbų vaidmenį ir įnešė daug gyvybės. Įsimintinas ir siužetas, kuriuo per žmogaus emocijas pasakojami dideli kino pasaulio pokyčiai“, – sakė jis. G.Šapranauskui antrino ir D.Polskis, teigdamas, kad filmas keistas, bet įtraukiantis kino šedevras.

VIDEO: The Artist Trailer [HD]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius