Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 24

Ištroškote adrenalino? Aplankykite pirmąjį kalnų filmų festivalį-simpoziumą

Lietuvoje startuoja pirmasis kino filmų apie kalnus festivalis.
Kalnų filmų festivalio plakatas
Kalnų filmų festivalio plakatas

Esate originalaus kino mėgėjas, bet jau pavargote nuo kino ekranus užplūdusio popkorninio šlamšto? Lapkričio 25 – 30 dienomis visus, ištroškusius nuotykių ir adrenalino, Lietuvos alpinizmo asociacija ir Forum Cinemas Vingis kviečia į pirmąjį „Kalnų filmų festivalį – simpoziumą“.

Penkis vakarus didžiajame ekrane bus rodomi Lietuvos ir Latvijos keliautojų – nutrūktgalvių sukurti mėgėjiški filmai. Nuo Ugandos iki Indijos, nuo Špicbergeno iki Jordanijos, nuo Užpoliarės sniegynų iki dykumų, nuo aukštų kalnų iki povandeninio pasaulio. Filmai persunkti įspūdingomis, neapsakomai gražiomis ir sunkiausiai pasiekiamomis Pasaulio vietomis. O jų bebaimiai herojai ne tik stos į kovą su gamtos stichijomis, bet ir pabandys jas prisijaukinti. Kaip jiems sekėsi, sužinosite tik atvykę į kino salę. Viena iš festivalio sąlygų – filmai nedemonstruoti viešai.

Nuo Ugandos iki Indijos, nuo Špicbergeno iki Jordanijos, nuo Užpoliarės sniegynų iki dykumų, nuo aukštų kalnų iki povandeninio pasaulio.

Programa festivalio filmus apjungia į panašias kategorijas. I – II dienos bus skirtos kalnų kelionėms ir žygiams. IV diena subalansuota uolų laipiotojams ir šiam smarkiai populiarėjančiam sportui. V dieną laukinėse kalnų upėse šėls geriausi irklo broliai. Festivalio pabaigoje bus rodomas T. Zuzevičiaus meninis dokumentinis filmas apie povandeninių paslapčių tyrinėjimą ir 3000 km keturračiais motociklais po Afrikos kalnus ir dykumas.

Ar jums to dar neužtenka? Lapkričio 27 vakaras abejingų nepaliks. Į didįjį ekraną atvyksta garsusis REEL ROCK Film TOUR. Geriausiai nufilmuotos šešios 2011 metų kalnų istorijos privers aiktelėti iš nuostabos ne vieną!

Bilietai kino teatro kasose pasirodys jau pirmadienį (lapkričio 27d.) ir kainuos nuo 10Lt.
Kalnų filmų festivalio rėmėjai: Lukla, Montis Magia, informacinis partneris 15min.

REPERTUARĄ rasite čia.

Lietuvos alpinizmo asociacija Jums linki ekstremalaus laiko!

Lukla logotipas
Lukla logotipas
Montis Magia logotipas
Montis Magia logotipas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius