Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 17

Jake'o Gyllenhaalo nuotykis tualete tapo pramoga animatoriams

Spaudoje šią savaitę jau nuvilnijo naujiena, kad veiksmo dramos „Išeities kodas“ (Source code) premjeros metu, pagrindinė trilerio žvaigždė Jake'as Gyllenhaalas tualete susistumdė su vienu gerbėju, kuris bandė aktorių nufotografuoti besišlapinantį.
Jake'as Gyllenhaalas
Jake'as Gyllenhaalas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Įvykis tapo tokiu burbulu, kad taivaniečiai animatoriai „Next Media“, besityčiodami iš kvailos situacijos, sumanė atkurti garsiąją situaciją.

Istorija internete išplito tuomet, kai apie ją socialiniame tinkle „Twitter“ papasakojo festivalio dalyvis Erikas Davisas. Filmukas apie 30–metį aktorių trunka vieną minutę ir vien „YouTube“ svetainėje jau buvo peržiūrėtas kelias dešimtis tūkstančių kartų:

VIDEO: Jake Gyllenhaal no fan of toilet cam at SXSW

Tie patys animatoriai anksčiau jau buvo sukūrę panašius filmukus ir apie kitas Holivudo garsenybes – Charlie Sheeną, Lindsay Lohan ir golfo meistrą Tigerį Woodsą.

Pats J. Gyllenhaalas po incidento premjeros dieną žiniasklaidai paaiškino: „Manau, kad tualetas yra ta viena vieta iš nedaugelio, kurioje galiu gauti bent šiek tiek privatumo. Tikiuosi, žmonės mane supras ir pateisins mano poelgį“.

Intelektualus trileris „Išeities kodas“ pasakoja apie kapitoną Kolterį Styvensą (akt. J. Gyllenhaalas), kuris pabunda traukinyje ir nežino nei kaip ten pateko, nei kas jis toks. Mergina, sėdinti šalia, atrodo, puikiai jį pažįsta, tačiau vis vadina jį Šonu.  Pažvelgęs į veidrodį traukinio tualete, Kolteris dar labiau susipainioja – jis, regis, prisimena, kas jis toks, tačiau iš veidrodžio į jį žvelgia ne jo veidas. Vėliau nugriaudėja sprogimas.

Pasirodo, vyras dalyvauja eksperimentinėje programoje, kurios pagalba Kolteris gali patekti į kito žmogaus kūną likus 8 minutėms iki jo žūties.

Kitas numatomas taikinys – Čikagos centras. Jei sprogdintojo niekas nesustabdys, gali žūti milijonai žmonių. Taigi, Kolteris, Šono kūne, išgyvena pirmąjį sprogimą vis iš naujo ir iš naujo, trumpomis 8 minučių atkarpomis, po truputį rinkdamas įkalčius ir stengdamasis išsiaiškinti, kuris iš traukinio keleivių yra sprogdintojas.

Režisierius Duncan Jones pristato naują intelektualų trilerį „Išeities kodas", kuris Lietuvos kino teatruose pasirodys jau balandžio 8 dieną. Tai nenuspėjamų siužeto posūkių ir paslapčių kupinas filmas, kuriame pagrindinius vaidmenis atlieka Jake'as Gyllenhaalas, Michelle Monaghan, Vera Farmiga ir Jeffrey Wrightas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius