-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 23

„Jaunaties“ aktoriai: kokie jie buvo anksčiau

Stebinančio populiarumo susilaukęs filmas „Saulėlydis“ visame pasaulyje išgarsino jo aktorius – žaviąją Kristen Stewart, vampyriško grožio turintį Robertą Pattinsoną ir geraširdį Taylorą Lautnerį.
Režisierius Chrisas Weitzas (dešinėje) ir aktoriai (iš kairės į dešinę) Tayloras Lautneris, Kristen Stewart ir Robertas Pattinsonas.
Režisierius Chrisas Weitzas (dešinėje) ir aktoriai (iš kairės į dešinę) Tayloras Lautneris, Kristen Stewart ir Robertas Pattinsonas. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Dabar jų gyvenimas narstomas po kaulelį, tačiau ką jaunuoliai veikė iki tol? Aktorystės aukštumų jie siekia ne pirmus metus. Tiesa, kukliausiais pasiekimais gali pasigirti 23-ejų R.Pattinsonas. Dabartinis merginų numylėtinis prieš „Saulėlydį“ yra atlikęs tik nereikšmingus vaidmenis ir 2005-aisiais suvaidinęs Sedriką Digorį filme „Haris Poteris ir ugnies taurė“.

Kur kas turtingesne karjera gali pasigirti 17-metis T.Lautneris.  Būdamas 13-os jis suvaidino pagrindinį vaidmenį filme „Berniuko Rykliuko ir Lavos mergaitės nuotykiai“, vėliau pasirodė ne itin didelio pasisekimo sulaukusiuose filmuose „Kaukės sūnus“ ir „Urmu pigiau 2“.

19-metei K.Stewart, regis, bene daugiausia teko bendrauti su Holivudu.  Dar 2002-aisiais kartu su Jodie Foster ji pasirodė „Panikos kambaryje“, vėliau filmavosi juostoje „Dvaras prie šaltojo upelio“, atliko Majos vaidmenį filme „Žiaurūs žmonės“, vaidino filmuose „Zatura. Nuotykiai kosmose“, „Moterų paslaptys“ ir daugybėje kitų. Dabar jauna aktorė gauna vis daugiau pasiūlymų atlikti pagrindinius vaidmenis, o tam ypač pasitarnavo „vampyriškoji saga“.

Kaip jauni aktoriai atrodė prieš „Saulėlydį“, pažiūrėti galite čia.

Daugybės gerbėjų dėmesio sulaukęs „Saulėlydžio“ tęsinys „Jaunatis“ Lietuvos kino teatruose pasirodys nuo lapkričio 27 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius