Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 27

Johnny Deppas gavo palaiminimą filmui „Nakties šešėliai“ iš Anapilin iškeliavusio pirmtako

Lietuvos kino teatrus jau netrukus pasieks išradinga režisieriaus Timo Burtono komedija „Nakties šešėliai“, sukurta pagal to paties septintojo dešimtmečio serialą. Naujajame filme turtingo donžuano Barnabo, prieš kelis šimtmečius palaidoto po žeme, vaidmuo teko žaviajam aktoriui Johnny Deppui. Jis teigė, kad jam buvo didelė garbė susitikti ir su originalaus serialo aktoriumi, vaidinusiu šį herojų.
Filmas „Nakties šešėliai“
Filmas „Nakties šešėliai“ / Kadras iš filmo

Kaip portalui Hollywoodreporter.com sakė J.Deppas, senosios gotikinės dramos „Nakties šešėliai“ pagrindinis aktorius Jonathanas Fridas buvo tikras jo vaikystės herojus, tad jis buvo laimingas, galėjęs susitikti kanadiečių kino veteraną naujųjų „Nakties šešėlių“ filmavimo aikštelėje.

„Jis kilniaširdiškai man perdavė šios estafetės lazdelę“, – po susitikimo kalbėjo J.Deppas.

Senąjį Barnabą Kolinsą įkūnijęs 87-erių J.Fridas nesulaukė naujojo T.Burtono filmo premjeros – aktoriaus gyvybė užgeso balandžio 13-ąją. Pasak kartu septintojo dešimtmečio seriale „Nakties šešėliai“ vaidinusios kanadiečio kolegės Kathryn Leigh Scott, vyras mirė dėl išsivysčiusių komplikacijų po to, kai kartą pargriuvo.

J.Deppas interviu pasakojo, kaip jis kiek kojos leidžia bėgdavęs iš mokyklos namo žiūrėti „Nakties šešėlių“, kurie Amerikos ABC televizijos buvo rodomi 1966-1971 metais ir žavėjęsis pagrindiniu herojumi.

„Jonathano Frido elegancija ir gracija visuomet mane įkvėpė. Kai pagaliau gavau garbę jį sutikti, jis palaimino mano Barnabą“, – kalbėjo aktorius.

Senosios ir naujosios kartos Barnabai Kolinsai susitiko naujųjų „Nakties šešėlių“ filmavimo aikštelėje, mat J.Fridas, K.L.Scott ir dar keletas originalaus serialo aktorių nusifilmavo epizodiniuose naujojo filmo rolėse.

„Niekada nepamiršiu akimirkos, kai susitiko du Barnabai Kolinsai. Vienas, jau sulaukęs beveik devyniasdešimties metų, kitas – beveik penkiasdešimties, kiekvienas su savo lazda, puošta vilko galva...“ – po susitikimo su J.Deppu rašė J.Fridas.

Istoriją apie Barnabą Kolinsą, jį užkeikusią raganą ir gyvenimą moderniajame pasaulyje, Lietuvos publika išvys jau netrukus – naujoji fantastinė T.Burtono komedija „Nakties šešėliai“ kino teatrus pasieks gegužės 11 dieną.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius