Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 25

Jurgis Didžiulis negaili kritikos skandalingajam Bruno (video)

Nuo penktadienio pagaliau ir Lietuvos kino žiūrovai gali išvysti naują skandalingojo aktoriaus Sachos Barono Coheno darbą – „Bruno“. Tarp itin ištikimų Ali G ar Borato gerbėjų, kurie apsilankė išankstiniame filmo seanse, buvo ir grupės „Inculto“ siela Jurgis Didžiulis su žmona Erica Jennings. Kaip jiems patiko filmas, kuris Ukrainoje buvo uždraustas, o pagrindinis herojus sulaukė islamistų grasinimų nužudyti?
Grupė „InCulto“
Grupė „InCulto“ / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Tiesą sakant, man nepatiko. Aš supratau, iš ko jis juokiasi, bet žinau, kad pajuokoms idėjų kubilas yra labai didelis – jis nebuvo išnaudotas, – mintimis dalijosi muzikantas. – Bruno, skirtingai nei Ali G ar Boratas – tiesiog manęs neįtikino.“

Filmą kartu su antrojo vaikelio besilaukiančia žmona – grupės „Skamp“ vokaliste Erica žiūrėjęs Jurgis vis dėlto pripažino, kad juokingų momentų – tikrai buvo.

„Buvo juokingų situacijų, bet per daug ir neskanių dalykų... Tie nešvankūs juokeliai... Man juokingesnis buvo ne pats Bruno, o aplinkinių žmonių reakcija į jį“, – prisipažino „Inculto“ lyderis.

Šikart aktorius S.B.Cohenas įkūnija gėjų austrų mados žurnalistą, kuris, norėdamas tapti garsus, atvyksta į Los Andželą ir savo ekscentriškais poelgiais pribloškia amerikiečius (ir žiūrovus salėje).

„Žinoma, juoktis iš amerikiečių – visada smagu“, – nusijuokė J. Didžiulis, netrukus pridėdamas, kad tai daryti reikia įtikinamiau ir „skaniau“.

„Esu Coheno gerbėjas, bet man labiausiai patiko jo vedamas Ali G šou. Filmas apie Boratą buvo tarsi socialinis reiškinys. O štai Bruno – man nepatiko“, – konstatavo atlikėjas, leisdamas suprasti, kad panašios nuomonės po filmo liko ir jo žmona Erica bei jos sesuo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius