Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 27

Kaip asiliukas ieškojo draugų

„Myliu tave, žmogau“ („I Love You, Man“) JAV, 2009 m., 105 min. Režisierius Johnas Hamburgas. Vaidina: P.Ruddas, J.Segelis, R.Jones. Įvertinimas 3/4
„Myliu tave, žmogau“
„Myliu tave, žmogau“ / Kadras iš filmo

Siužetas ir kontekstas

Padorus vyrukas, nekilnojamojo turto agentas Pyteris (P.Ruddas) ketina vesti mylimąją Zoją (R.Jones). Paaiškėja, kad yra viena problemėlė: Pyteris neturi draugų, kurie galėtų tapti jo pabroliais. Jam visada labiau patikdavo (ir sekdavosi) bendrauti su merginomis. Nepaisant to, jaunavedys nusprendžia žūtbūt įsigyti vieną kitą geriausią draugą. Tiesa, greitai paaiškėja, kad tai ne taip paprasta. Jis iš pradžių elgiasi kaip tas ilgaausis animacinio filmo personažas. Po kelių juokingų nesusipratimų, netgi kartą pabučiuotas gėjaus, Pyteris sutinka atlapaširdį, tiesmuką, bet simpatišką blondiną Sidnį. Įdomu, ar priešybės pritrauks viena kitą?

Reziumė

Ir vėl tenka kartotis, kaip prieš savaitę, pristatant filmą „Parduotuvių maniakės išpažintis“: šią komediją susuko patyrę Holivudo vilkai. Tikslas – sugraudinti jautresnius žiūrovus ir maloniai pakutenti jų dvasią, pasidžiaugti pasakiškai laiminga pabaiga pasiektas su kaupu. Filmas „Myliu tave, žmogau“ sukurtas pagal romantinių komedijų šabloną, todėl joje yra keletas archetipinių personažų. Jautrusis elegantiškas Gėjus, ištekėti ar bent pasimylėti trokštanti vulgaroka Zojos Draugė; kita draugė – Blondinė, gyvenanti su storžieviu, alui ir pokeriui neabejingu Buduliu. Atskiras grupinis personažas – linksmoji Pyterio Šeimynėlė, verta Adamsų šeimynos nominacijos. Bet pats geriausias iš jų, varomoji filmo jėga – Tikras Draugas vardu Sidnis, padedantis Pyteriui atrasti savo gyvenimo pilnatvės ir karjeros sėkmės formulę. Tiesa, herojų pokalbiai itin pikantiški, todėl vaikų verčiau su savimi nesivesti. Nebent jie norėtų sužinoti, kodėl moterys kartais nemėgsta oralinio sekso, ir kas pas tikrus vyrus stovi... ant stalelio garaže.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius