Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 16

Karščiausias suomis grįžta į kino ekranus

Iš koto verčiančių komedijų gerbėjai tikriausiai prisimena romantiškąjį suomį Raivo, tyrinėjusį rusų medžioklės ir žvejybos ypatumus, rinkusį ananasus taigos platybėse ir naikintuvu skraidinusį karvę. Dėmesio, puiki žinia: šaunųjį suomį įkūnijęs aktorius Ville Haapasalo grįžta į didžiuosius ekranus. Tik šįsyk – kitu amplua ir kitoje geografinėje platumoje.
Filmas „Meilė Niujorke“
Filmas „Meilė Niujorke“ / Kadras iš filmo
Temos: 1 Meilė

Komiškų situacijų kupinoje romantinėje komedijoje „Meilė Niujorke“ („Любовь в большом городе“) jis vaidina suomių emigrantą Sauną, kuris su dviem draugais (aktoriai Aleksejus Čadovas ir Vladimiras Zelenskis) šio Amerikos megapolio džiunglėse nevaržomai raško saldžius neįpareigojamos meilės vaisius.

Tačiau vieną dieną dvidešimt pirmi vaikinų pirštai griežčiausiai atsisako vykdyti pagrindinę savo funkciją ir linksmybės netikėtai baigiasi. Pasirodo, kad į neviltį puolusius vakarėlių liūtus gali išgelbėti tik tikra meilė. Ir jie leidžiasi ieškoti savo išrinktųjų.

Karščiausias suomių vaikinas, nutaisęs rimtą veido išraišką, šiame filme toliau skaldo už pilvų griebtis verčiančius „suomiškus“ juokelius: sveikos gyvensenos aistruolius moko lapių nacionalinės rytinės mankštos, suomių greitakalbe šnekasi su savo pavargusiu „draugeliu“, o mylintis prisipažįsta... per karatė treniruotę.

Beje, pranešama, kad romantinės komedijos „Meilė Niujorke“ filmavimo metu Ville irgi ne kartą buvo patekęs į komiškas situacijas. Filmavimui įpusėjus prodiuseriai kūrybinei grupei suruošė vakarėlį. Baimindamiesi, kad aktoriai per daug neįsismagintų, jie vis kartojo, kad kitą dieną darbas prasideda šeštą ryto. Visi suprato, kad prodiuseriai tik juokauja, o štai Ville tai priėmė už gryną pinigą. Jis iš tiesų atsikėlė prieš šešias, išgėrė vaistų nuo galvos skausmo ir žvaliai nusileido į viešbučio vestibiulį. O ten tvyrojo melancholiška rytmetinė tyla...

Naujas V.Haapasalo išdaigas romantinėje komedijoje „Meilė Niujorke“ Lietuvos žiūrovai galės išvysti nuo kovo 27 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius