Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 09

Keira Knightley: turėjau įrodyti, kad nesu tik kvaila ir anoreksiška mergina

Holivudo aktorė Keira Knightley šį mėnesį atsivėrė žurnalui „Empire“. Ji paaiškino, kad nebenori vaidinti daugybės žiniasklaidos dėmesio sulaukiančiuose didelio biudžeto filmuose, nes tai, anot moters, kliudo jos pačios gyvenimui, o štai vaidmenys tokiuose filmuose kaip naujasis filmas „Kartu iki pasaulio pabaigos“ (angl. „Seeking a Friend for the End of the World“), jai teikia ne tik pasitenkinimą, bet ir glosto širdį.
Filmas „Kartu iki pasaulio pabaigos“
Filmas „Kartu iki pasaulio pabaigos“ / Kadras iš filmo
Temos: 1 Keira Knightley

Nuo rugpjūčio 24 dienos režisierės Lorene Scafarios filme „Kartu iki pasaulio pabaigos“ pasirodysianti 27-erių K.Knightley tikino, kad negali susitaikyti su galybe dėmesio, kurio sulaukia kino hitais tampančių filmų žvaigždės.

„Kažkuriuo metu susimąstai – kokiame filme gali suvaidinti, kad po to dar galėtum turėti normalaus žmogaus gyvenimą? Aš supratau, kad per daug skundžiausi dėl nuolatinio gerbėjų ir žiniasklaidos dėmesio. Aktorius negali skųstis, kai vaidina filmuose, kurie rūpi visam pasauliui. Mielai filmuočiausi tokiose juostose, tiesiog man, kaip žmogui, tai per sunku“, – atvirai kalbėjo aktorė.

Išvarginta paparacių

Anot K.Knightley, labiausiai ją užgavo paparacių persekiojimas ir įkyrumas.

„Jie tapo grėsmingi, provokavo kiekvieną vyrą, su kuriuo mane pastebėdavo. Pinigai, mokami už tokias nuotraukas, pasidarė tokie dideli, kad mane ėmė persekioti net važiuojančią automobiliu. Nebegalėjau niekur išeiti be savo tėčio, brolio ar vaikino. Pamaniau, kad esu suaugusi moteris, o turiu jaustis kaip kalinė. Tai buvo beprotiška ir nusprendžiau to atsisakyti“, – sakė ji. Aktorė šiuo metu yra susižadėjusi su grupės „Klaxons“ muzikantu Jamesu Rightonu.

Tokiuose kino hituose kaip „Karibų jūros piratai“ pasirodžiusi K.Knightley stebėjosi, kad jei aktorės plakatais iškabintos gatvės, ji negali ramiai nusipirkti net higienos prekių.

„Norėčiau nusipirkti tamponų, kai manęs neseka. Vieši renginiai yra vieši, bet žmonėms turi būti leista gyventi už jų ribų“, – piktinosi Keira.

Žurnalui „Empire“ ji taip pat pasiguodė, kad didžiąją karjeros kine dalį turėjo nuolat visiems įrodinėti, kad ką nors gali.

„Kai visi galvoja, jog esi tiesiog dar viena kvaila, anoreksiška mergina, apie kurią rašo žurnalai, tai nepadeda. Pirmaisiais karjeros metais nuolat turėjau stengtis, kad neatrodyčiau tik gražaus veido ir liekno kūno aktorė. Kino industrija yra labai subjektyvi. Visi ieško vadinamųjų A lygio žvaigždžių, bet kas jos? Apie bet kurį aktorių nors vienas žmogus pasakys, kad jis niekam tikęs“, – svarstė K.Knightley.

Žavioji aktorė Keira Knightley kartu su filmo „Ieškokit Gudručio!“ aktoriumi Steve‘u Carellu jau nuo rugpjūčio 24 dienos Lietuvos kino teatruose pasirodys jautriame ir šiltame filme „Kartu iki pasaulio pabaigos“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius