Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 21

Kino kodas: „Polas“, arba Kiaušiniai iš kosmoso

Tie „kosminiai“ kiaušiniai priklauso klasikiniam ateiviui, kurio įvaizdį per kelis dešimtmečius suformavo ufonautus matę liudininkai. Žiūrovai tų kiaušinių taip ir nepamatys, bet apie žalio mažo humanoido didelėmis akimis lytinius organus bus nuolat kalbama šioje fantastinėje komedijoje „Polas“.
Fantastinė komedija „Polas“
Fantastinė komedija „Polas“ / Kadras iš filmo

Du bičiuliai: Grehemas (akt. S.Peggas) ir Klaivas (akt. N.Frostas) iš Anglijos atvyko į JAV, norėdami savo akimis pamatyti legendines vietas, susijusias su NSO. Keliaudami po Ameriką išnuomotu furgonu, jie netrukus patys susiduria su tikru ateiviu, vadinančiu save Polu. Ši būtybė, kuriai nesvetimas nešvankaus humoro jausmas, paprašo vyrukų pagalbos. Kelionė bus įtempta, nes Polą persekioja agentai, iš kurių letenų jis ištrūko.

Išvados

Ateivių iš kosmoso ir fantastikos apskritai kine vis daugiau. Ypač šią vasarą, kuri prasidėjo nuo ateivio iš Valhalos – kūjo virtuozo Toro apsilankymo. O mūsų dar laukia transformeriai, kurių laivas sudužo Mėnulyje; kaubojai, susidūrę su piktais ateiviais Laukiniuose vakaruose ir moksliškai fantastiškas pasakojimas apie tai, kaip Žemė tapo beždžionių planeta.

„Polas“ – palyginti padori ir juokinga filmų apie ateivius parodija, kurioje daug keikiamasi ir šiek tiek mažiau šaudoma. Klasikinių fantastinių filmų mėgėjai atpažins motyvus iš Steveno Spielbergo „Artimų trečiojo laipsnio susitikimų“, užuominų apie tai, kaip Polas padėjo sukurti filmo „Nežemiškos būtybės“ ir serialo „X failai“ scenarijus. Iš tiesų tai istorija apie draugystės svarbą ir naujų pažinčių, o taip pat tolerancijos privalumus.

Net iš labai šokiruojančios išvaizdos ar originalaus elgesio būtybės (čia galite įrašyti: musulmonas, juodaodis, gėjus, ufonautas ir t.t.) galima daug ko išmokti. Net susidraugauti. Atviras protas padeda bendrauti, tobulėti ir taip patirti naujų emocijų.

Faktai

„Polas“ („Paul“) JAV, 2011  m., 100 min.
Režisierius Gregas Mottola.
Vaidina: Simonas Pegas, Nickas Frostas, Kristen Viig ir kiti.
ĮVERTINIMAS 2/4

VIDEO: Fantastinė komedija „Polas“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius