Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2010 06 14

Kino kodas: „Ponas ir ponia gangsteriai“

Tarsi to būtų maža, serialas apie į bėdą pakliuvusią sutuoktinių porą („Naktinis pasimatymas“ ir pan.) tęsiasi. Dabar tai nuobodi blondinė ir žavus paslaptingasis.
Filme „Ponas ir ponia gangsteriai“ vieną pagrindinių vaidmenų atliko A.Kutcheris
Filme „Ponas ir ponia gangsteriai“ vieną pagrindinių vaidmenų atliko A.Kutcheris. / Kadras iš filmo

Suaugusi, bet neseniai su mylimuoju išsiskyrusi mergina Džen (K.Heigl) su tėvais klusniai vyksta į Europą atostogauti. Viešbutyje ji susipažįsta su Spenseriu (A.Kutcheris) – iš pažiūros tobulu vyruku. Meilė, o po to ir vedybos neišvengiamos. Tačiau nejaugi viskas taip tobula? Jūs atspėjote – aišku, kad ne! Juk matėte reklaminį klipą. Po trejų laimės metų į duris pasibeldžia užmiršta praeitis. Džen sukrėsta sužinojusi baisią naujieną. Jai teks perkainoti vertybes ir gal net pakeisti gyvenimo būdą.

Reziumė

Į filmo „Ponas ir ponia gangsteriai“ siužetą neverta (ir vėl) kreipti per daug dėmesio, nors tai tampa kažkokia nerimą keliančia tendencija. Taip ir smegenys bei kritinis mąstymas gali atrofuotis. Tai schematiška, prastai režisuota kriminalinė komedija, kurioje stengiamasi sukelti kuo daugiau juoko (kartais ta scenaristų desperacija matyti). Tačiau šioje juostoje yra visai neblogų personažų. K.Heigl ekrane atrodo juokingai (kaip ir turi būti, nes mergina apdovanota komikės talentu).

T.Selleckas, vaidinantis griežtą tėtušį, – irgi įsimenanti persona. Gerokai padėvėta mamytė, nuo pat ryto nesiskirianti su alkoholio buteliu, – taip pat linksmas besikartojantis motyvas. Tik štai tas raumeningas jaunuolis A.Kutcheris – koks iš jo samdomas CŽV žudikas? Mylintis vyras – juo labiau ne. Atrodo, kad gimė filmas chimera, kuriame romantinės komedijos dvasia nelabai sutaria su paliegusiu kriminalinio trilerio kūnu.

Faktai

„Ponas ir ponia gangsteriai“ („Killers“) 2010 m., JAV, 100 min.
Režisierius: Robertas Luketicius.
Vaidina: Katherine Heigl, Ashtonas Kutcheris, Tomas Selleckas.

ĮVERTINIMAS 1/4 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius