-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 25

Kino komedijų festivalį atidarys rokenrolo užtaisas iš Vengrijos (video)

Pirmuosius lapkričio 27 d. Vilniuje prasidedančio „Viasat“ kino komedijų festivalio žiūrovus juokins rokenroliška komedija „Pagaminta Vengrijoje“, apkeliavusi daugiau negu pusę pasaulio ir Vengrijoje pagerinusi kino teatrų lankomumo rekordus.
Filmas „Pagaminta Vengrijoje“
Filmas „Pagaminta Vengrijoje“ / Kadras iš filmo

Režisieriaus Gergely Fenyo komedija, savo gimtajame krašte pardavusi 200 tūkst. bilietų ir aplankiusi žiūrovus nuo Čikagos iki Kanbero, nuo Karlovy Varų iki Monrealio, nuo Los Andželo iki Bergeno, pagaliau atvyksta ir į Vilnių – „Viasat“ kino komedijų festivalį, siūlydama prisiminti rokenrolo revoliucijos šaknis už raudonosios komunizmo uždangos.

„Tai tobulai atidarymui tinkantis filmas, – šypsosi Algirdas Ramaška, kino komedijų festivalio vadovas. – Jame energija, muzika ir gražūs kostiumai susipina su linksmai vingiuojančia siužeto linija. Tikiu, kad kiekvienas iš šio filmo išeis su šypsena.”

Miuziklas „Pagaminta Vengrijoje“ pasakoja apie paauglį Miki, turėjusį kartu su tėvais grįžti iš svajonių gyvenimo Amerikoje į gimtąją tarybinę Vengriją. Miki grįžo ne vienas – drauge jis atsivežė rokenrolo „užkratą“. Tačiau senieji draugai, konkurentai ir net pirmoji meilė Vera mano, kad jis – tiesiog parsidavėlis ir skundikas. Vienintelė galimybė įrodyti tiesą yra pademonstruoti savo muzikinius sugebėjimus ir įgyvendinti beprotišką idėją – sudalyvauti vasaros talentų šou. 

„Viasat“ kino komedijų festivalis vyks lapkričio 27 d. – gruodžio 3 d. Vilniuje, kino centre “Forum Cinemas Vingis”. Gruodžio 4 d. juoko užkratas keliaus į Kauną, o gruodžio 5 d. festivalio filmai pasieks Klaipėdos komedijų gurmanus.

VIDEO: Viasat kino komedijų festivalis: Pagaminta Vengrijoje (Made in Hungaria)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius