Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 16

Kutcheris: svarbiausia įveikti pirmąją apsinuoginimo baimę (video)

Ashtonas Kutcheris nesigėdija savo nuogumo, todėl jam visiškai tas pats, jei žmonės jį pamatytų be drabužių.
Ashtonas Kutcheris
Ashtonas Kutcheris / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nesvarbu, kas tai būtų: ar žmona, ar visiškai nepažįstami praeiviai, bet aktorius A.Kutcheris gali ramiai visiems demonstruoti savo nuogybes. Todėl net filmuojant atviresnes „Mergišiaus“ scenas aktorius nesidrovėjo po visą filmavimo aikštelę vaikščioti toks, kokį jį pagimdė mama.

„Visuomet yra pirminė baimė. Tačiau kai tik visi susipažįsta su tavo grožybėmis, iškart pasidaro lengviau. Juk kitą kartą apsinuoginus niekas ten nebus nei padidėjęs, nei sumažėjęs, viską visi jau bus matę. Todėl svarbiausia įveikti pirmojo apsinuoginimo baimę“, – patirtimi dalijosi aktorius.

Artistui, kuriam neseniai sukako 31 metai, taip lengva prieš kameras nusimesti visus drabužius, jog visą šį procesą jis vadina lengviausia darbo dalimi.

„Man apsinuoginti ir nusifilmuoti intymioje scenoje su kita aktore – pati paprasčiausia vaidyba, kuriai net nereikia didelių aktorinių sugebėjimų“, – išdidumo nestokoja A.Kutcheris

MTV laidos „Punk'd“ žvaigždei reikėjo net keletą kartų pademonstruoti savo sugebėjimus filmo „Mergišius“ intymiose scenose. Ir nors jo žmona Demi Moore dažnai užsukdavo į svečius, aktorius tvirtina, jog jai nebuvo didelė problema matyti apsinuoginusį sutuoktinį, vaikščiojantį po filmavimo aikštelę.

„Juk jei filme gauni žudiko vaidmenį ir užkapoji visus negyvai, tai dar nereiškia, kad grįžus namo žmona tave taip pat laikys serijiniu žudiku. Tas pats ir čia. Aš einu į darbą, kur vaidinu sekso sceną su kolege, ir viskas tuo pasibaigia. Mes abu su Demi (akt. D.Moore) esame iš to paties katilo, todėl neimame į galvą, kokią sceną reikia vaidinti“, – nuomonę išsakė aktorius.

Lietuvos kino teatruose „Mergišius“ pasirodys jau lapkričio 20 dieną. Tai istorija apie vaikiną, ieškantį geresnio gyvenimo turtingų moterų glėbyje. Tačiau vieną dieną jam tenka apsispręsti, ko išties nori: ar prabangos ir veidmainiavimo, ar tikrų jausmų, bet paprasto gyvenimo.

Filmas „Mergišius“ kinuose – nuo lapkričio 20 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius