Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 27

Laimėk kvietimus į filmus „Laiškai Džiuljetai“ ir „Tempk jį čia!“! (video)

Sveiki, kino filmų gerbėjai ir kino prizų medžiotojai! Vertingi naujausių Lietuvoje pasirodančių filmų prizai ir kvietimai ir toliau veržiasi pas jus lyg iš gausybės rago – belieka tik dalyvauti! Šią savaitę kviečiame jus varžytis dėl filmų „Laiškai Džiuljetai“ ir „Tempk jį čia!“ kvietimų!
Filmo „Laiškai Džiuljetai“ pagrindinės herojės vaidmenyje - Amanda Seyfried
Filmo „Laiškai Džiuljetai“ pagrindinės herojės vaidmenyje - Amanda Seyfried / Kadras iš filmo

Bet šiukštu negalima užbėgti įvykiams už akių – pirmiausia turime pradžiuginti ir apdovanoti praėjusios savaitės kino konkurso laimėtojus, kurių šią savaitę tikrai daug. Į veiksmo filmą „Grobuonys“ kvietimus laimėjo Akvilina ir Rosita. Nuotykių dramą „Centurionas“ nemokamai pamatys Linas, Darius ir Ramunė. O mistinio trilerio „Pradžia“ kepuraite papuošime Remigijų, o originaliai marškinėliais – Luką. Sveikiname visus laimėtojus!

Fortūna šią savaitę gali nusišypsoti ir jums, nes naujasis kino konkursas vilioja kvietimais į dvi smagias kino juostas.

Romantiška drama „Laiškai Džiuljetai“ žiūrovus nukelia į meilės miestą Veroną, kuriame susipina senų ir naujų meilių ryšiai. Už teisingą atsakymą į konkurso klausimą galite nemokamai pamatyti šį gyvenimiškai saldų filmą!

O jei meilės nesate pasiilgę, tuomet siūlome jums netrukus didžiuosiuose kino teatruose pasirodysiančią komediją „Tempk jį čia!“. Tiesa, čia meilės irgi bus, bet tikrai ne daugiau negu juoko. Taigi atsakinėkite į konkurso klausimus, siųskite atsakymus mums ir laukite gerų žinių. Sėkmės!

Filmo „Laiškai Džiuljetai“ KLAUSIMAS: Kokio senumo laišką randa Sofi?

Filmo „Tempk jį čia!“ KLAUSIMAS: Į kokį miestą roko žvaigždę turi palydėti pagrindinis herojus?

Pašto dėžutė laukia jūsų laiškų!

Nepamirškite parašyti savo vardo, adreso ir telefono numerio. Laiminguosius apie laimėjimą informuosime asmeniškai. Iki!

VIDEO: „Laiškai Džiuljetai“ („Letters to Juliet“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius