Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 09

Laimėk kvietimus į filmus „Žaibiškas kerštas“, „Megamaindas“ ir „Paskutinė naktis“! (video)

Jau skambant kalėdiniams varpeliams, siūlome jums nepamiršti apsilankyti kino teatruose, kur pasirodo skirtingiems žiūrovų skoniams pritaikyti filmai!
Filmas „Paskutinė naktis“
Filmas „Paskutinė naktis“ / Kadras iš filmo

Bet pirmiausia tradiciškai turime suvesti sąskaitas su praėjusio konkurso nugalėtojais ir pradžiuginti laiminguosius nusipelnytomis dovanomis. Juodąją komediją „Kaip suomiai Kalėdų Senelį...“ nemokamai kviečiame pasižiūrėti Vygaudą ir Mykolą, trilerio „Trys įtemptos dienos“ marškinėlius dovanojame Augustinui, Lukui ir Remigijui, o filmo „Narnijos kronikos: „Aušros užkariautojo“ kelionė“ tušinukus laimėjo Vilma, Gabrielė, Herkus ir Nojus. Sveikiname laimėtojus!

Šią savaitę kviečiame teisingai atsakyti į konkurso klausimą ir laimėti kvietimus į filmą „Žaibiškas kerštas“. Tuo tikrai turėtų susidomėti užkietėję veiksmo filmų gerbėjai!

Tuo tarpu romantinių dramų mėgėjai jau turėtų ruoštis keliauti į filmą „Paskutinė naktis“. Ši kino juosta palies daug kam aktualią patogios santuokos ir aistringų pagundų temą...

Na, o animacinių filmų žiūrovai turėtų kuo greičiau teisingai atsakyti į konkurso klausimą apie filmą „Megamaindas“ ir jį atsiųsti mums – galbūt būtent jums mes padovanosime 2 kvietimus į šį filmą. Visiems linkime sėkmės!

Filmo „Žaibiškas kerštas“ KLAUSIMAS: Kam nori atkeršyti pagrindinis herojus?

Filmo „Paskutinė naktis“ KLAUSIMAS: Koks herojės vyro bendradarbės vardas?

Filmo „Megamaindas“ KLAUSIMAS: Kas yra tas Megamaindas?

Pašto dėžutė laukia jūsų laiškų!

Nepamirškite parašyti savo vardo, adreso ir telefono numerio. Laiminguosius apie laimėjimą informuosime asmeniškai. Iki!

VIDEO: Faster Movie Trailer Official (HD)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius