Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 20

Lietuvos kūrybininkai kviečiami dalyvauti „Jaunųjų Kanų liūtų“ atrankoje

Penktadienį oficialus tarptautinio reklamos festivalio „Kanų liūtai“ („Cannes lions“) atstovas Lietuvoje – laikraštis „15 minučių“ – organizuoja Lietuvos „Jaunųjų liūtų“ atranką.
Lietuvos kūrybininkai kviečiami dalyvauti „Jaunųjų Kanų liūtų“ atrankoje.
Lietuvos kūrybininkai kviečiami dalyvauti „Jaunųjų Kanų liūtų“ atrankoje. / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Kanai

Kūrybinėje naktyje iš penktadienio į šeštadienį kviečiami dalyvauti reklamos specialistai iki 28 metų amžiaus. Nugalėjusiai komandai atiteks kelialapis į 56-ąjį tarptautinį „Kanų liūtų“ reklamos festivalį ir galimybė atstovauti mūsų šaliai prestižiniame „Young Lions“ konkurse.

„Lietuva šiais metais siunčia kūrybininkus dalyvauti „Jaunųjų liūtų“ interneto reklamos (Cyber) rungtyje, kurioje reikės per 24 valandas sukurti internetui skirtą reklamą, – sako „15min“ komunikacijos ir rinkodaros vadovas Arnoldas Rogoznyj. – Todėl komandoje, kuri rungsis Lietuvos „Jaunųjų liūtų“ atrankoje, iš dviejų žmonių turi būti bent vienas žiniatinklio (angl. web) dizaineris“. Per 12 valandų nuo užduoties paskelbimo, kūrybinės nakties dalyviai turės sukurti interneto reklamą. Jų darbus vertins nepriklausoma žiuri.

Festivalio „Kanų liūtai“ metu organizuojamas „Jaunųjų liūtų“ („Young Lions“) konkursas – išskirtinai jauniesiems reklamos rinkos profesionalams skirtas renginys, kasmet pritraukiantis dalyvių iš daugiau kaip 40 pasaulio šalių.

Anot A. Rogoznyj, „Jaunųjų liūtų“ konkursas žada įtemptą ir aršią kovą tarp geriausių pasaulio jaunųjų kūrybininkų. „Jaunojo liūto apdovanojimas visiems laikams pakeičia jo nusipelniusiųjų karjeras, – sako A. Rogoznyj, – Lietuvoje atranką laimėjusi komanda gaus progą ne tik atstovauti Lietuvai „Young Lions“ konkurse, bet ir dalyvauti svarbiausiame reklamos festivalyje pasaulyje – aplankyti daugiau nei 50 seminarų, kūrybinių dirbtuvių ir apdovanojimų“.

„Kanų liūtai“ („Cannes Lions“) – kasmetinis tarptautinis reklamos festivalis Prancūzijoje, kuriame apsilanko daugiau nei 10 000 reklamos kūrėjų ir užsakovų bei žiniasklaidos atstovų iš 85 pasaulio šalių. Čia visą savaitę rodomi geriausi reklamos ir rinkodaros darbai iš viso pasaulio, rengiami seminarai, parodos, kūrybinės dirbtuvės, oficialūs priėmimai, apdovanojimų ceremonijos ir vakarėliai.

Festivaliui kasmet pateikiama apie 30 tūkst. reklamos darbų, o laimėtojai gauna prestižinius Liūto trofėjus. Šiais metais Kanuose pirmą kartą vyks „PR Lions“ apdovanojimai, kuriuose bus pagerbti kūrybingiausi ryšių su visuomene projektai, skatinantys pasitikėjimą ir supratimą tarp visuomenės ir organizacijų.

Dėl teisės atstovauti Lietuvai „Jaunųjų liūtų“ konkurse Kanuose gali varžytis asmenys, kuriems šiuo metu yra ne daugiau nei 28 metai (gimę ne anksčiau nei 1980 06 27). Komandos iš dviejų žmonių, kurių bent vienas – web dizaineris, kviečiamos registruotis el. paštu info@canneslions.lt iki gegužės 21 d. 12.00 val. Daugiau informacijos – http://zudykreklama.lt/wp-content/uploads/2009/05/younglions2009_1.pdf

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius