-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 27

Linos Ever knyga „Neišryškinta juostelė“ bus paversta į kino filmą

Projektas „Knyga+Kinas“ feisbuke skelbia Linos Ever knyga „Neišryškinta juostelė“ bus paversta į kino filmą. Jo imsis Fralita Films su prodiusere Živile Gallego ir režisieriumi Mantas Verbiejus.
Knygos „Neišryškinta juostelė“ pristatymas
Knygos „Neišryškinta juostelė“ pristatymas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Man tai didelis nuotykis, nauja patirtis ir netgi likimo dovana. Suprantu, kad tai bus visai kitas kūrinys ir visai kiti kūrėjai, todėl labai įdomu, kaip mano istorija galima papasakoti kitomis priemonėmis. O dar noriu padėkoti renginio Knyga +kinas organizatoriams – tikrai puiki idėja ir linkiu, kad ji gyvuotų ir toliau“, –sakė L.Ever.

„Romane „Neišryškinta juostelė“ pagrindiniai veikėjai išstumti iš komforto zonos žengia nežinomybės link ir atranda save kitokius. Tai ir yra gero kino scenarijaus esmė. Būtent dėl šios priežasties „Neišryškinta juostelė“ visų pirma patraukė mano dėmesį. Renginys „Knyga + kinas“ man jau įrodė, kokia tai reikšminga ir be galo aktuali platforma susitikti literatūros ir kino kūrėjams. Dar ir dar kartą ačiū idėjos autoriams ir organizatoriams“, – teigė režisierius Mantas Verbiejus.

„Romanas nukelia skaitytoją ir į bohemiško gyvenimo užkulisius, tikiu, kad jis turi galimybę tapti įdomiu filmu. Kartu su režisieriumi Mantu Verbiejumi ir scenariste @GailėGarnelytė ketiname kurti kino scenarijų pagal šią knygą ir vystyti filmo projektą. Esu dėkinga rašytojai Linai Ever bei Leidykla „Tyto alba“ už nuoširdų bendradarbiavimą“, – kalbėjo prodiuserė Živile Gallego.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius