-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 04 26

Lopez filme nusprendė parodyti savo nėštumo patirtį (video)

Amerikiečių aktorė ir dainininkė, kartu su vyru taip pat pat muzikantu Marcu Anthony auginanti dvejų metų dvynukus Maksą ir Emme‘ą, prasitarė esą nėštumo metu jautėsi, jog visas jos kūnas buvęs užgrobtas ir priklausė tik ten įsitaisiusiems kūdikiams.
Filmas „Atsarginis planas“
Filmas „Atsarginis planas“ / Kadras iš filmo
Temos: 1 Jennifer Lopez

Tačiau nėra to blogo, kas neišeitų į gerą. Šią patirtį aktorė kuo puikiausiai pritaikė savo naujausioje romantinėje komedijoje „Atsarginis planas“, kurioje vaidina vienišą būsimą mamą, netikėtai sutinkančią savo gyvenimo meilę.

„Visą patirtį perteikiau savo personažui. Tiek persivalgymai, tiek rytiniai bėgimai į tualetą, tiek ne laiku ir ne vietoje ištrūkstantys atsiraugėjimai – viskas buvo išgyventa, kai pati laukiausi. O kodėl gi to neparodžius? Juk tai taip pat turi savito žavesio“, – patirtimi dalijosi į didįjį ekraną sugrįžtanti aktorė.

„Visas laikotarpis nuo pastojimo iki gimdymo – man buvo nesuprantamas ir keistas. Tuo metu, kai gyvybė auga tavyje, atrodo, jog kūnas tau nebepriklauso ir tu jo nebevaldai – jaučiausi lyg mano kūnas būtų užgrobtas besivystančios gyvybės“, – juokauja iš motinystės atostogų sugrįžusi Jennifer Lopez.

Liepa 41-ąjį gimtadienį švęsianti aktorė, augindama ir stebėdama savo vaikų elgesį, nemažai padarė atradimų ir apie jau nuo mažų dienų besiformuojančius vyrų ir moterų skirtumus.

„Maksas visuomet stengiasi įslinkti į savo sesers vežimėlį, tačiau tuomet jie iškart pradeda peštis kaip katė su šunimi. Mano vaikai – puikiausias pavyzdys, kokie skirtingi yra vyrai ir moterys. Emme‘a, kaip ir dauguma moterų, visuomet elgiasi atsargiai ir viską apgalvoja. Kai tuo tarpu vyrai – iškart imasi veiksmų ir tik atsiradus pasekmėms galvoja, kaip jas išspręsti“, – savo pastebėjimus apie lyčių skirtumus dėstė Jennifer Lopez.

Gegužės pradžioje debiutuojanti romantinė komedija „Atsarginis planas“ (angl. „Back-up plan“) pasakoja apie moterį, kuri nesulaukusi to vienintelio, nusprendžia tapti vieniša motina. Tačiau likimas numatęs siurprizą, kuris sujauks visus jos planus.

Filmo „Atsarginis planas“ premjera Lietuvoje – gegužės 7 d.

VIDEO: The Back-Up Plan - Trailer [HD]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius