-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 01

Los Andžele vykusioje BAFTA apdovanojimų ceremonijoje vėl suspindo žvaigždės

Filmų apie Harį Poterį žvaigždė Helena Bonham Carter ir jų režisierius Davidas Yatesas trečiadienį atsidūrė 2011 BAFTA apdovanojimų ceremonijos dalyvių dėmesio centre.
Helena Bonham Carter
Helena Bonham Carter / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Britų kino ir televizijos meno akademijos (BAFTA) Los Andželo padalinys suteikė H.Bonham Carter Britanijos metų menininkės titulą.

D.Yates buvo apdovanotas Johno Schlesingerio vardo prizu už tobulą režisūrą, tuo tarpu „Pixar“ kompanijos vadovas ir dalininkas animatorius Johnas Lasseteris, buvo pagerbtas už pasaulinį indėlį į kino pramogą.

Iškilmingą apdovanojimų teikimo ceremoniją, kuri vyko Beverli Hilso viešbutyje „Hilton“ ir kurioje Benas Stilleris buvo apdovanotas Charlio Chaplino Britanijos prizu, vedė škotų aktorius Alanas Cummingas.

Warrenas Beatty pelnė Stanley Kubricko Britanijos apdovanojimą už meistriškumą filmuose (Britannia Award for Excellence in Film); padėkos kalbą jis skyrė savo žmonai Annette Bening ir seseriai Shirley MacLaine, kurios dalyvavo ceremonijoje.

BAFTA Los Andželo padalinio pirmininkas Nigelas Lythgoe pasakė: „Warrenas Beatty yra neginčijama kino įžymybė, kuri per beveik pusę šimtmečio sukūrė tokį kūrinį, kuris išeina už srovių ribų ir lieka amžinas. Jis – galinga ir originali kūrybinė jėga, ir šioje, ir kitoje kameros pusėje. Tad mums itin malonu pagerbti ir iškilmingai paminėti jo didžiulius talentus.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius