Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 04

Milijonierių sąrašuose – dar vienas aštuoniolikmetis aktorius

Septyniolikmečiam „Saulėlydžio“ aktoriui ir „Teen Choice“ apdovanojimo laimėtojui Taylorui Lautneriui nuo šiol teks dalytis geriausiai mokamo paauglio aktoriaus titulu su kolega Loganu Lermanu.
Filmas „Persis Džeksonas ir Olimpo dievai: žaibo vagis“
Filmas „Persis Džeksonas ir Olimpo dievai: žaibo vagis“ / Kadras iš filmo

Aktorių L.Lermaną dabar kankina klausimas, kuris kyla ir sėkmingiems paaugliams aktoriams, ir krepšinio genijams: kuriuo keliu pasukti – į koledžą ar į darbą? Paauglys žino, kad kol kas nori likti kino pramonėje. Ir ne vien tik kaip aktorius.

„Vienintelis dalykas, kurį norėčiau veikti gyvenime, yra filmai“, – sako iš Los Andželo kilęs aštuoniolikmetis. Tačiau jaunuolis dvejoja, kad galbūt šis kelias dar nėra jo tikrasis pašaukimas.

Jaunuolis jau dirbo su vyresnėmis žvaigždėmis Russelu Crowe ir Christianu Bale‘u filme „Traukinys į Jumą“, su Melu Gibsonu filme „Patriotas“, tačiau sako, kad daugiausia vaidybos triukų išmoko iš Jimo Carrey filmuojant „23“. „Iš Jimo išmokau, kaip įkūnyti personažą ir įsijausti į sceną“, – giria mokytoją L.Lermanas.

Vos po savaitės jaunojo aktoriaus vaidybą galėsime įvertinti didelio biudžeto nuotykių juostoje „Persis Džeksonas ir Olimpo dievai: žaibo vagis“, kur vaikinui patikėtas pagrindinis vaidmuo – graikų dievo Poseidono sūnaus, gimusio ir užaugusio šių laikų Amerikoje.

Filmas sukurtas pagal pirmą novelę iš penkių be galo populiarių Ricko Riordano knygų. Filmą režisavo Chrisas Columbusas, patenkantis į visų laikų pelningiausių kino kūrėjų sąrašą („Vienas namuose“, pirmosios „Hario Poterio“ dalys).

Be abejonės, sėkmės atveju „Persis Džeksonas ir Olimpo dievai: žaibo vagis“ sulauks tęsinio.

„Pasirašiau sutartį bendradarbiauti mažiausiai trijuose šios serijos filmuose“, – sako L.Lermanas. Šiuo metu jaunasis aktorius yra abiturientas ir svarsto apie koledžą.

„Persis Džeksonas ir Olimpo dievai: žaibo vagis“ kino teatruose pradedamas rodyti vasario 12 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius