Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 05

MTV Kino apdovanojimuose – kova tarp „Saulėlydžio“ ir „Lūšnynų milijonieriaus“

Šių metų MTV Kino apdovanojimuose didžiausia kova virs tarp filmų „Saulėlydis“ ir „Lūšnynų milijonierius“. Istorija apie meilę vampyrui ir „Oskaru“ apdovanota indiška drama abu turi po šešias nominacijas.
Filmas: Lūšnynų milijonierius
Filmas: Lūšnynų milijonierius
Temos: 1 MTV

„Lūšnynų milijonieriaus“ žvaigždė Devas Patelis ir filme „Saulėlydis“ vampyrą Edvardą vaidinantis Robertas Pattinsonas abu nominuoti metų proveržio nominacijoje. Šie filmai taip pat dalinasi ir geriausio bučinio bei geriausios dainos nominacijas.

„Saulėlydis“ – kultinis paauglių filmas, pastatytas pagal bestseleriu tapusį Stephenie Meyer romaną. Istorija, populiarumu besivaržanti su knygomis apie Harį Poterį, turi milijonus gerbėjų visame pasaulyje. Vien Lietuvoje filmas uždirbo beveik 300 tūkst.litų, filmo gerbėjai yra įkūrę fanų klubą, o gegužės mėnesį planuojama išleisti „Saulėlydžio“ DVD.

„Lūšnynų milijonierius“ – britų režisieriaus Danny Boyle sukurta drama, pasakojanti apie Indijos skurdžių kvartale gyvenantį vaikiną, kuris dalyvauja televizijos žaidime „Kas laimės milijoną?“. Filmas apdovanotas net 8 „Oskarais“, tarp jų – už geriausią filmą.

Kuris filmas triumfuos MTV Kino apdovanojimuose, paaiškės gegužės 31 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius