-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 20

Naujas Terminatorius – naujos žudymo mašinos (nuotraukos)

Netrukus kino teatruose pasirodysianti ketvirtoji filmo apie legenda tapusį Terminatorių dalis „Terminatorius: išsigelbėjimas“ stebins dar nematytais robotais ir mašinomis.
Filmo „Terminator Salvation“ robotai
Filmo „Terminator Salvation“ robotai

Kitaip nei pirmose trejose dalyse, „Čarlio angelų“ režisieriaus McG kurtas filmas pasakos ne apie Terminatorių, ieškantį berniuko, ateityje išgelbėsiančio žmoniją nuo ją sunaikinti siekiančių robotų. Nors pagrindiniai veikėjai – Terminatorius ir ieškomas Johnas Connoras – išlieka, šioje dalyje dėmesys sutelkiamas į žmonijos ir robotų karą, todėl pastarųjų filme yra net keletas rūšių.

Kiekviena nauja žudymo mašina vis kitu būdu gali sunaikinti žmogų. Vandenyje gyvenantis Hidrobotas (Hydrobot) neleis žmogui išvengti mirties po vandeniu, Moto-terminatorius (Moto-Terminator) atakuos sėdinčius ant motociklų, o robotas Žudikas (Hunter-Killer) tykos kiekvienos gyvybės.

Bene svarbiausias robotas, pavadintas Pjovėju (Harvester) – už penkiaaukštį didesnis kyborgas, išsivystęs iš ankstesniuose filmuose dominavusio kyborgo T-600.

Ketvirtojo filmo veiksmas, kaip ir visų kitų „Terminatoriaus“ dalių, vyksta ateityje, tačiau ne tokioje tolimoje kaip ankstesniuosiuose terminatoriaus filmuose.  2018-aisiais vykstanti istorija – terminatoriaus pradžių pradžia, todėl konstruojant mašinas buvo analizuojami ankstesnių filmų kūriniai, siekiant nustatyti, iš ko ir kaip jie pagaminti. Didžioji dalis mašinų – daugialypės terpės vaizdų kūrėjo Martino Laingo, kūrusio filmams „Titanikas“ ir „Titanikas: gelmių vaiduoklis“, darbas.

Nors „Terminatorius:išsigelbėjimas” nufilmuota įprasta spalvota kamera, vaizdas bus maksimaliai prisodrintas sidabrinės metalo spalvos, nuo kurios juosta pasidarys panaši į baltai juodą. Siekdami atspindėti kuo tikroviškesnį apleisto pasaulio ir atominės žiemos vaizdą, filmo kūrėjai daug konsultavosi ir su mokslininkais.

 „Terminator Salvation” nebevaidina anksčiau nuo Terminatoriaus vaidmens neatsiejamas Arnoldas Schwarzeneggeris. Jo vietą užima Samas Worthingtonas, žinomas iš filmų „Salto mortale“ ir „Didydis pabėgimas“, Johną Connorą vaidina filmų „Betmenas“, „Amerikos psichopatas“ ir „Prestižas“ žvaigždė Christianas Bale‘as.

VIDEO: Terminator Salvation - Trailer HD (Veronica Trailer)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius