Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 08

Netrukus kino teatruose – nuodėminga kunigo ir trylikametės meilės istorija

Rugsėjo 24-ąją Lietuvos kino teatruose prisirps uždraustos meilės vaisius, užsimezgęs egzotiškoje Kolumbijoje – jausminga ir drąsi drama „Apie meilę ir kitus demonus“.
Filmas „Apie meilę ir kitus demonus“
Filmas „Apie meilę ir kitus demonus“ / Incognito Films nuotr.

Pagal Nobelio premijos laureato Gabrielio Garcios Marquezo („Meilė choleros metu“) romaną „Apie meilę ir kitus demonus“ sukurtas to paties pavadinimo kino filmas užburia žiūrovus ir nukelia juos į žiaurų kolonijinį laikotarpį neįvardintame Pietų Amerikos uostamiestyje, kur gyvena vyskupai ir nuodėmingieji, kilmingieji ir raupsuotieji.

Filmo siužetas sukasi apie tragišką trylikametės Siervos Marijos gyvenimą. Mergaitė apkaltinama ryšiais su šėtonu ir atsiduria inkvizicijos kalėjime. Jos sielos išganytoju paskiriamas 36-erių metų vyskupo patikėtinis Tėvas Kajetanas Delaura, kuris turi praktikos egzorcizmo seansuose. Netikėtai tarp šaltų vienuolyno sienų įsiliepsnoja nežabota ir pragaištinga meilė, priversianti iš naujo permąstyti tikėjimo tradicijas ir pasinerti į beviltišką atsidavimą.

Juostoje „Apie meilę ir kitus demonus“ vaidina talentingi Kolumbijos aktoriai. Pagrindinį Sieros Marijos vaidmenį atlieka kerinčiai graži Eliza Triana, kuri jau pelnė gausybės pagyrų po pasaulinės filmo premjeros 2009-ųjų Pusano kino festivalyje. Kajetono Delauros personažą įkūnija ispanas Pablo Derqui.

Jausminga drama Lietuvos kino teatruose – nuo rugsėjo 24-osios.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius