Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 04

„Oskarų“ pusryčiai

Holivudas, o kartu ir visas pasaulis su nekantrumu laukia vasario 22-ąją vyksiančios jau 81-osios „Oskarų“ teikimo ceremonijos. Tuo tarpu vyksta parengiamieji renginiai – vienas jų – nominantams skirti „Oskarų“ pusryčiai.
Kate Winslet
Kate Winslet / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Daugiau kaip 100 garsenybių – režisierių, aktorių ir kitų kino industrijos žmonių - įtrauktų į galutinį „Oskarų“ nominantų sąrašą atvyko į kasmetinius „Oskarų“ pusryčius. Jie įvyko pirmadienį Beverli Hilse. Pusryčiai vadinami preliudija prieš didžiąją apdovanojimų naktį.

Britų aktorė Kate Winslet, nominuota geriausios aktorės apdovanojimui už jos vaidmenį filme „Skaitovas“, atvykusi Dailymail.co.uk žadėjo, kad „Oskaruose“ šiemet netrūks ašarų. „Pastebėjau, kad tampu labai jautri dėl apdovanojimų. Man regis, nesu jiems sutverta. Aš esu per jausminga laimėti ir per jausminga pralaimėti“, – pasakojo 33-ejų aktorė. Praėjusį mėnesį atsiimdama dvi auksinių gaublių statulėles K.Winslet ne tik pravirko, bet ir pamiršo konkurentės Angelinos Jolie vardą.

„Norėčiau, kad būtų kokios pamokos, pavadintos „kaip įveikti apdovanojimų sezoną“. Nors dalyvavau daugelyje, kiekvienas kartas man kaip pirmas kartas“, – sakė 6-ąjį kartą į „Oskarą“ pretenduojanti aktorė.

Į pusryčius atvyko ir po 16 metų pertraukos į nominantų sąrašus įtrauktas 43-ejų aktorius Robertas Downey. Kitas po daugelio metų „atgijęs“ nominantas – Mickey Rourke, nominuotas geriausio aktoriaus titului už filmą „Imtynininkas“ džiaugėsi atgavęs formą. „Buvau už borto maždaug 14 metų. Didžiausia staigmena, kad po tiek laiko gavau antrą šansą“, – džiaugėsi aktorius.

Renginyje taip pat dalyvavo Penelope Cruz, nominuota kaip geriausia antro plano aktorė už filmą „Viki Kristina Barselona“. 34-erių ispanų aktorė tikino, kad laimėti būtų puiku, tačiau perdėm to nesureikšmino. „Esu tokia laiminga būti dalele tų žmonių, kurie gali gyventi iš aktorystės. Šią profesiją dievinu nuo tada, kai buvau maža mergaitė ir tikrai nesu pamišusi nuo noro laimėti“, – sakė tamsiaplaukė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius