Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 14

Prancūzų filmo „Asfaltas“ premjera – tą pačią dieną ir kino teatruose, ir internete

Spalio 14 d. prancūzų režisieriaus Samuelio Benchetrit komiška drama „Asfaltas“ pasirodys ne tik didžiuosiuose kino teatrų, bet ir visų Lietuvos namų ekranuose.
Filmo „Asfaltas“ stop kadras
Filmo „Asfaltas“ stop kadras / Filmo „Asfaltas“ stop kadras

Tą pačią dieną filmas taps legaliai prieinamas internetinėje platformoje „Namų kino pasaka“ ČIA, kur žiūrovai filmą galės stebėti kompiuterio ar kito, interneto prieigą turinčio, įrenginio ekrane.

Naujo filmo peržiūra kainuos tiek, kiek vidutiniškai bilietas kino teatre – 5,50 Eur. Sumokėjus šį mokestį naudojantis banko kortele ar „Paypal“, filmą bus galima pažiūrėti per 48 valandas nuo pirmojo paleidimo.

„Asfaltas“ – tai žavinga urbanistinė dramedija, nukelianti į neonu blykčiojantį ir šalto vėjo gairinamą Paryžiaus priemiestį. Čia, viename iš daugybės identiškų pilkų daugiabučių, vyksta šešių savaip spalvingų ir artumo ieškančių žmonių susitikimai, retkarčiais privedantys iki absurdiškai komiškų situacijų.

VIDEO: ASFALTAS kinuose nuo spalio 14 d.

Už šmaikščius dialogus ir intelektualias įžvalgas filmo scenarijus buvo įvertintas Sandanso kino festivalyje, o įtikinamus ir įtraukiančius vaidmenis jame sukūrė Isabelle Huppert, Michaelis Pittas, Valeria Bruni-Tedeschi ir netgi paties režisieriaus sūnus Julesas Benchetrit.

Vis platesnį filmų pasirinkimą siūlančioje internetinėje „Namų kino pasakos“ platformoje neišeidami iš namų kino mėgėjai gali surasti tiek neseniai kino teatruose pasirodžiusį romantišką, Vilniuje nufilmuotą bendrą suomių ir lietuvių darbą „2 naktys iki ryto“, tiek ir nevienos pakartotinės peržiūros vertą Paolo Sorrentino „Didį grožį“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius