Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 02

Russellas Crowe šlovę laiko pačia didžiausia kančia (video)

Russellas Crowe viename iš savo daugelio interviu atskleidė, jog tiesiog nekenčia būti „žvaigžde“ ir laiko tai labiausiai varginančius ir erzinančiu jo kaip aktoriaus karjeros aspektu.
Russellas Crowe
Russellas Crowe / „Scanpix“ nuotr.

Holivudo aktorius, su žmona Danielle Spencer auginantis du vaikus, neturi nė menkiausio noro būti žinomu bei atpažįstamu gatvėje. Jo nuomone, perdėtai aktyvus visuomenės domėjimasis aktorių asmeniniu gyvenimu ir melagingų faktorių paviešinimas ne tik nepadeda, bet ir kenkia filmų gamintojams.

„Daugumos nuomone šlovė yra būtent ta jėga, kuria verta pasinaudoti reklamuojantis. Aš esu žinomas, nes pasirodau filmuose. Tačiau man visa tai– blogiausia, kas ateina dirbant šį darbą. Asmeninės detalės, anksčiau priklausiusios tik man, dabar prieinamos visam likusiam pasauliui. Spauda ir internetas užpildytas nebūtomis naujienomis ir žiniomis apie mane bei mano šeimą. Aš žinau, kad tai ne tiesa, jas publikuojantys taip pat tai žino. Tačiau skaitytojams tai nerūpi, nes būtent tas melas jiems ir yra įdomiausia“,– savo pykčio neslėpė aktorius.

46erių aktorius, kurio naujausias trileris „Trys įtemptos dienos“ susilaukė nemažai žiniasklaidos dėmesio, interviu dalinimą žurnalistams prilygino kankinimui.

„Jeigu kada norėčiau ką nors pakankinti, tai suvaryčiau juos į kambarį, iš kurio negalėtų išeiti, į kurį kas tris minutes, keletą dienų ar net savaičių iš eilės užeitų vis kitas žmogus ir kaskart užduotų vis tą patį klausimą“,– savo vaizduote dalijosi Russellas Crowe.

Tuo tarpu filme „Trys įtemptos dienos“ aktorius vaidina vyrą, kurio žmona apkaltinama žmogžudyste. Tačiau, kad ir kokius įrodymus besurinktų mylimos moters nekaltumui įrodyti, visos jo apeliacijos atmetamos. Supratęs, kad žmona tuoj palūš galutinai, vyras nusprendžia, jog vienintelė išeitis – suorganizuoti jos pabėgimą...

„Trys įtemptos dienos" – naujas kriminalinis trileris, kurio režisierius Paul Haggis yra pirmasis parašęs scenarijus dviems iš eilės Oskaro apdovanojimus Geriausio filmo kategorijoje gavusiems filmams: „Mergina, verta milijono" (2004) ir „Avarija“ (2005).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius