Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 13

Šarūno Barto filme vaidins Vanessa Paradis

Lietuvių režisieriaus Šarūno Barto filme „Šaltis“ (Frost) vaidins tarptautinį pripažinimą pelniusi aktorė Vanessa Paradis, praneša Variety.com.
Vanessa Paradis
Vanessa Paradis / „Scanpix“/AP nuotr.

Filmas „Šaltis“ pasakos apie lietuvį Roką, kuris, siekdamas suprasti karą, o per jį – žmones, išvyksta į Ukrainą. Čia jis sutinka du reporterius, vienos jų vaidmenį ir atliks V.Paradis. Trijulė turės perlipti savo psichologinius slenksčius, mat jie sutinka tik dėl vieno – noro būti čia ir dabar, kiekvienas dėl skirtingų priežasčių.

Filme taip pat vaidins jaunosios kartos lietuvių aktorius Mantas Jančiauskas bei garsus lenkų artistas Andrzejus Chyras, vaidinęs tokiuose filmuose kaip „Katynė“ (rež. A.Wajda), „11 minučių“ (rež. Jerzy Skolimowski) ir „Jungtinės meilės valstijos“ (rež. Tomasz Wasilewski).

„Šalčio“ gamybos darbai prasidėjo 2016 m. gruodį, dvi savaites vykusiuose filmavimuose greta Ukrainos ir Krymo sienos. Filmavimo darbai toliau vyks Ukrainoje, Lietuvoje ir Lenkijoje.

2015-aisiais metais Š.Barto filmas „Ramybė mūsų sapnuose“ buvo pristatytas Kanų kino festivalio „Dvi režisierių savaitės“ programoje, filmas pelnė penkias „Sidabrines gerves“. Pernai „Pompidou“ centre įvyko režisieriaus retrospektyva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius