-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 27

„Saulėlydžio“ aktorė išplepėjo „Brėkštančios aušros“ paslaptį (video)

Paskutinė „Saulėlydžio“ serijos dalis „Brėkštanti aušra“ bus pradėta filmuoti jau šių metų spalio mėnesį. Melburne vieno interviu metu liežuvio už dantų nenulaikė tame pačiame filme Andželos vaidmenį atliekanti aktorė Christiana Serratos.
Filmas „Saulėlydžio tęsinys: užtemimas“
Filmas „Saulėlydžio tęsinys: užtemimas“ / Kadras iš filmo

Kol pokalbio metu aktorės kolegos filme „Užtemimas“ išsisukinėjo nuo atsakymo, kokia tiksli „Brėkštančios aušros“ filmavimo pradžios data, Ch.Serratos netikėtai praskleidė paslapties šydą.

„Niekas dar nieko nesakė“, – į reporterio klausimą apie galimą darbų pradžią atsakė aktorius B.Stewartas, o C.Serratos suskubo paneigti savo kolegos išsakytą mintį: „Ne. Spalio mėnesį.“

„Mes galėtume pasakyti tiesą, bet tuomet turėtume jus nužudyti. Tai dabar ir laukia Christianos“, – netikėtą kolegės paatviravimą juokais bandė paversti kolega G.Birminghamas.

Iki pat šio neatsargaus pareiškimo dar nebuvo oficialaus patvirtinimo, kada paskutinė iš keturių Stephenie Meyers milijoniniu tiražu parduotų „Saulėlydžio“ serijos knygų „Brėkštanti aušra“ bus perkelta į kino ekranus.

Ta pati aktorė taip pat prisipažino, jog šią akimirką gyvena ne savo, bet filmo herojės gyvenimą. Tačiau šis etapas nevargina, esą ji jau spėjo priprasti prie visos šios „Saulėlydžio“ manijos, kurią prilygino buvusiai „The Beatles“ manijai.

„Dabar pradėjau gyventi nebe savo, bet filmo herojės gyvenimą. Viskas, kas vyksta aplinkui, visi klausimai, pasisakymai ir t. t. adresuojami būtent jai, o ne man. Mano pačios gyvenimas nukeltas į antrą planą“, – tikino aktorė.

Taip pat viešojoje erdvėje sklinda gandas, jog „Brėkštanti aušra“, kaip ir kompanijos „Warner Bros“ išleidžiamas „Haris Poteris ir Mirties relikvijos“, bus padalyta į dvi dalis. O kitas gandas, kuris jau, rodos, virsta tiesa, –  paskutinės „Saulėlydžio“ dalies režisuoti bus pakviestas Billas Condonas, sukūręs tokius miuziklus kaip „Svajonių merginos“ bei „Čikaga“.

„Saulėlydžio tęsinys: užtemimas“ – kinuose nuo liepos 2 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius