Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 12

„Saulėlydžio“ tęsinys „Užtemimas“ skirtas vyrams (video)

Vienas iš pagrindinių „Saulėlydžio“ filmų vampyrų Kellanas Lutzas yra įsitiknęs, jog trečioji pastarojo filmo dalis „Užtemimas“ patiks ir vyrams. Anot jo, specialieji efektai bei kovų scenos turėtų į šią dalį pritraukti žymiai daugiau vyriškos lyties atstovų nei prieš tai rodytos.
Aktorius Kellanas Lutzas
Aktorius Kellanas Lutzas / „Acmefilm“ nuotr.

„Į šį filmą ne merginos vesis vaikinus, bet vaikinai – merginas, prisiminkite mano žodžius“, – be menkiausios abejonės kalbėjo Kellanas Lutzas, Stephenie Meyer knygų ekranizacijoje vaidinantis vampyrą Emmettą Culleną.

„Filme labai daug kovų scenų ir įvairiausių kaskadinių triukų. Iš to, ką jau spėjau pamatyti, galiu pasakyti, kad „Užtemimas“ šiek tiek tamsesnis nei prieš tai buvę, o jo muzika tiesiog nuostabi. Nors ir negaliu atskleisti daug detalių, tačiau galiu jus patikinti, jog viskas atrodo labai patraukliai. Esu įsitikinęs – gerbėjai liks patenkinti šiuo filmu“.

25-erių aktorius papasakojo, jog daugiausia jam įspūdžių paliko filmuojant gaudynių scenas.

„Tam, kad filme atrodytų, kad bėgam dideliu greičiu, mus pastatydavo ant bėgtakių, kuriuos traukdavo specialios mašinos.  Žiūrint ekrane, tai atrodo labai įspūdingai, nors, kai reikėdavo judėti tuo aparatu- nenuneigsiu, pasigamindavo šiek tiek ir adrenalino“, – jausmų neslėpė aktorius.

Tačiau visko gali būti, jog šiam aktoriui bei jo kolegei Ashley Greene, vaidinančiai vampyrę Alice‘ą Cullen, ši filmo dalis bus ir paskutinioji. Anot sklandančių gandų, filmo kūrėjų ir aktorių derybos dėl pasirodymo ketvirtojoje ir paskutinėje dalyje užstrigo, nes pastarieji nesusitaria dėl honoraro dydžio.

Kaip teigiama žurnale „OK!“, nors visi likusieji aktoriai, įskaitant ir Robertą Pattinsoną, Kristen Stewart bei Taylorą Lutnerį, jau ruošiasi pasirašyti sutartis dėl pasirodymo paskutinėje dalyje „Brėkštanti aušra“, tačiau Ashley Greene ir Kellanas Lutzas pradėjo reikšti pretenzijas dėl honorarų dydžių, pasirodžius pranešimams, esą pastarasis filmas bus padalintas į dvi dalis.

„Brėkštanti aušra“ bus padalinta į du filmus ir tai įvyks nepriklausomai nuo to, ar aktoriai sutiks ar ne su tokiomis sąlygomis“, – užtikrino artimas filmui šaltinis.
 

VIDEO: THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE - Final Theatrical Trailer

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius