Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 08

Šiandien atidaromas autokinas Panevėžyje

Kino teatras „Apollo kinas“ šiandien Panevėžyje pradeda drive-in kino seansus „Apollo Autokinas“. Šį savaitgalį bus parodyti net 8 kino filmai dideliame LED ekrane. Atrinkta filmų programa pristatys kokybiškus, nuotaikingus kino filmus. Dienos metu bus rodomi šeimos, animaciniai, o vakare – lietuvių ir Holivudo kūrėjų filmai.
Autokinas Panevėžyje
Autokinas Panevėžyje / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Kinas

Kino teatro „Apolo Kinas“ vadovė Alma Samoškaitė džiaugiasi, kad pagaliau kinas sugrįžo į Panevėžį: „Mums pavyko sutelkti miesto bendruomenę šiam projektui. Didmiesčių gyventojų jau pamėgtą pramogą pagaliau galės išbandyti ir panevėžiečiai.“

Žiūrovų jau pamėgti filmai

„Apollo Autokinas“ įsikūrė prekybos ir pramogų centro „Babilonas“ vakarinėje automobilių aikštelėje. Organizatoriai planuoja, jog šis lauko kino teatras veiks iki birželio, bet gali būti pratęstas ir ilgiau.

Atidarymo vakarui pasirinkti du žiūrovų jau pabėgti filmai. Žiūriausia šių metų lietuviška komedija „Tobulas pasimatymas ir 3 „Oskarais“ apdovanota karinė drama „1917“. Artimiausioje kino programoje – šeimos animacijos „Arkties komanda“ ir „Aviuko Šono filmas. Fermagedonas“, komedija „Importinis jaunikis“ ir vėlyvi seansai su siaubo filmais „Vaikų žaidimai“ ir „Mirties app‘sas“.

„Nepamiršome ir pasiilgusių spragėsių kvapo ir skonio. Užkandžius galite pasirinkti pirkdami bilietą internetu, o pasiimsite, kai atvyksite į kino seansą. Viskas bus uždarose pakuotėse, užtikrinant maksimalų saugumą“, – pasakojo kino teatro vadovė.

Karantino taisyklės vis dar galioja

Renginio metu filmą stebėti galima tik iš automobilio, kuriuo atvažiuota į renginį, o išlipti iš jo – griežtai draudžiama. Kitas svarbus aspektas – ribojamas ir žmonių, esančių viename automobilyje skaičius. Jų vienoje transporto priemonėje negali būti daugiau nei du. Šeimos nariams ši taisyklė netaikoma.

Rūpindamiesi gamta, „Apollo kinas“ rekomenduos filmo metu išjungti mašinų šviesas ir variklius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius