Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 27

Šokių filmas „Gatvės šokiai 2“ įtrauktas į lietuvišką muzikos vadovėlį

Jau nuo penktadienio visuose Lietuvos kino teatruose karaliaus šokiai – prieš porą metų kvapą gniaužiančia akrobatine šokių choreografija žiūrovus stebinę „Gatvės šokiai 3D“ sugrįžta filme „Gatvės šokiai 2“ – dar įspūdingesni ir žadantys tapti geriausiu metų šokių filmu.
Filmas „Gatvės šokiai 2“
Filmas „Gatvės šokiai 2“ / Kadras iš filmo
Temos: 1 Šokiai

„Gatvės šokiai 2“ Lietuvos kino teatruose rodomi 3D ir įprastu formatu.

Populiariausiu Didžiosios Britanijos šokių filmu pripažinta juosta populiarumu neatsilieka ir Lietuvoje. Dar net nepasirodęs kino teatruose filmas jau pateko į lietuvišką muzikos vadovėlį!

Į filmo platintojus Lietuvoje „Incognito Films“ kreipėsi vadovėlių leidėjas „Šviesa“ ir paprašė leidimo įtraukti filmą „Gatvės šokiai 2“ į šiuo metu  rengiamą R. Malikėnienės VII klasės muzikos vadovėlį „Muzika“. Filmo platintojai mielai sutiko, todėl nuo šiol šis šokių filmas bus įtrauktas į 7 klasės mokinių muzikos mokymo programą.

Naujajame vadovėlyje septintokai ras užduotį peržiūrėti vieną vaidybinį ir vieną muzikinį filmą ir palyginti jų garso takelius. Vienas muzikinių filmų ir bus „Gatvės šokiai 2“.

Iš pirmosios dalies jau pažįstamą  profesionalių šokėjų komandą antrojoje filmo dalyje papildė  žavi naujokė – egzotiška hip hopo ir gatvės šokių žvaigždė Sofia Boutella – egzotiška hip hopo ir gatvės šokių žvaigždė, šokusi su popkaraliais  Michaelu Jacksonu ir Madonna.

Filme taip pat vaidina „Oskaro“ nominantas Tomas Conti, „Britain's Got Talent“ nugalėtojas ir merginų numylėtinis šokėjas George'as Sampsonas bei daug žadantis jaunosios kino kartos aktorius Falkas Hentschelis, kadaise šokęs su Mariah Carey, Britney Spears video klipuose ir  Justino Timberlake'o ture „Justified“.

Uždeganti gatvės ir Lotynų Amerikos šokių samplaika, meistriški šokėjai, dėka įspūdingų 3D technologijų, rodos, trypiantis čia pat – priekinėje eilėje, kraują kaitinantys iššūkiai, romantiška meilės istorija ir kėdėje nustygti neleisiantis muzikinis garso takelis – jau kinuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius