-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 29

Super šuo Boltas linksminsis 3D erdvėje

Animacinė nuotykių komedija „Boltas“ – pirmasis Disney kompanijos projektas, kuris bus demonstruojamas nepakartojamą įspūdį suteikiančių 3D technologijų pagalba. Lietuvos žiūrovai pamatys ir šio filmo lietuviškai dubliuotą versiją.
Reklaminis plakatas
Reklaminis plakatas
Temos: 1 „Boltas“

Filmuko siužetas sukasi apie šuniuką, vardu Boltas, kuris nuo mažų dienų filmuojasi televizijos serialuose. Boltas vaidina superherojų, turintį unikalių antgamtiškų galių. Pasibaigus filmavimui jis tėra paprastas šuo, tačiau žvaigždžių liga, pasirodo, suserga ne tik žmonės: Boltas įtiki, kad jo televizinės supergalios ir gebėjimas skraidyti egzistuoja ne tik ekrane.

Kartą dėl apmaudžios klaidos jis vienui vienas atsiduria visiškai jam svetimoje aplinkoje – vietoj Holivudo šunelis nugabenamas į Niujorką, kuriame pilna netikėtumų ir pavojų. Boltas vis dar galvoja, kad tai eilinis filmo epizodas ir nesupranta, kur dingo jo nerealieji sugebėjimai...

„Bolto“ režisieriai Chrisas Williamsas ir Byronas Howardas kino kompanijoje „Disney“ įvairiose pareigose dirba jau 14 metų ir šis jų darbas tikrai nusipelno pagyrimo. Muzikinį takelį filmui sukūrė garsus kompozitorius Johnas Powellas („Kung fu panda“, „Hortonas“, „Ledynmetis“, „Robotai“ irk t.).

Užkrečiantis „Bolto“ herojų humoras ir naujų pojūčių bei kokybės kino filmui suteikiančios 3D technologijos suteiks malonumo tiek vaikiškai, tiek suaugusiųjų žiūrovų auditorijai. „Auksiniu gaubliu“ geriausio animacinio filmo bei geriausios originalios dainos kategorijoje nominuotas „Boltas“ Lietuvoje startuoja nuo vasario 27 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius