Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 13

Supermeno karštinė plinta – Londone įvyko didinga filmo „Žmogus iš plieno“ premjera, pasaulyje fiksuojami rekordai

Londonas vakar tapo supermiestu – ten įvyko naujojo filmo „Žmogus iš plieno“ (angl. „Man Of Steel“), pasakojančio Supermeno istoriją, premjera.
Supermeną įkūnijusio iki šiol mažai žinomo 30-mečio aktoriaus Henry Cavillo populiarumas auga kaip ant mielių.
Supermeną įkūnijusio iki šiol mažai žinomo 30-mečio aktoriaus Henry Cavillo populiarumas auga kaip ant mielių. / „ACME Film“ nuotr.
Temos: 1 Premjera

Nors pagrindinės filmo žvaigždės, aktoriai Henry Cavillas ir Amy Adams buvo nusiteikę džiaugsmingai, britiškas oras jų nepalepino ir pasitiko lietumi. Tiesa, vargu ar tai galėjo sugadinti filmo kūrybinės grupės nuotaiką, mat kol kas „Žmogus iš plieno“ visame pasaulyje sulaukė didžiulio dėmesio.

Vieno garsiausių visų laikų komiksų superherojaus gerbėjai prieš filmo „Žmogus iš plieno“ pristatymą ėmėsi šluoti Supermeno atributiką, puoštis mėlynai raudonais kostiumais ir rūpintis išankstiniais kino bilietais. Įdomų rekordą pasiekė prekybos centrų „Sears“ darbuotojai – jie buvo įrašyti į Guinnesso pasaulio rekordų knygą už tai, kad vienoje vietoje susirinko daugiausiai žmonių, persirengusių Supermenais – jų buvo net 566.

ACME Film nuotr./Sears darbuotojai vienoje vietoje susirinko daugiausiai žmonių, persirengusių Supermenais  jų buvo net 566.
„ACME Film“ nuotr./„Sears“ darbuotojai vienoje vietoje susirinko daugiausiai žmonių, persirengusių Supermenais – jų buvo net 566.

Laimingieji kino apžvalgininkai, turėję progą pamatyti juostą pirmieji, taip pat negaili gerų atsiliepimų, o štai populiarus portalas Geektyrant.com titulavo „Žmogų iš plieno“ geriausiu vasaros filmu.

Supermeną įkūnijusio iki šiol mažai žinomo 30-mečio aktoriaus Henry Cavillo populiarumas auga kaip ant mielių, o jo veidą galima išvysti kone kiekviename užsienio žurnale. Nemažiau dėmesio skiriama ir Supermeno mylimąją suvaidinusiai Amy Adams, kuri neoficialiai jau vadinama geriausia Luis Lein vaidmens atlikėja. Londone vykusios filmo „Žmogus iš plieno“ premjeros nuotraukų, kuriose galima išvysti H.Cavillą, A.Adams, Russellą Crowe, Michaelą Schannoną ir kitus, pamatyti galite čia.

Juosta milijonus šluoti pradėjo dar iki premjeros

Dailymail.co.uk žiniomis, filmas „Žmogus iš plieno“ dar prieš pradedant prekybą bilietais sugebėjo uždirbti 170 mln. JAV dolerių. To paslaptis – į visiškai naują lygį perkeltas produktų rodymas (angl. product placement) filmo metu. Prodiuseriams pavyko susigrąžinti tris ketvirtadalius visų filmo išlaidų leidžiant filmuoti tam tikrų prekės ženklų produkciją. Nurodoma, kad filme „Žmogus iš plieno“ buvo parodyta daugiausiai įvairių produktų per kino istoriją. Iš viso jų parodoma apie 100, tačiau dauguma jų nekrinta į akis. Akivaizdžiausi pavyzdžiai: juostoje demonstruojamas automobilis „Chrysler“, mobilusis telefonas „Nokia“, „Warby Parker“ akiniai ir prekybos tinklas „Walmart“.

Filmą „Žmogus iš plieno“, kuris Lietuvos kino teatrus pasieks birželio 28 dieną režisavo filmų „300“ bei „Stebėtojų lyga“ kūrėjas Zackas Snyderis. Prie naujojo kino epo gimimo prisidėjo ir juostos prodiuseriu tapęs garsusis „Tamsos riterio“ trilogijos režisierius Christopheris Nolanas.

Filmo „Žmogus iš plieno“ anonsas:

VIDEO: Filmo „Žmogus iš plieno“ anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius