Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 27

Tarptautinio Roterdamo kino festivalio filmai – internetu pasiekiami visai Lietuvai

Sausio 27-29 d. vyksiantys Tarptautinio Roterdamo kino festivalio renginių serijos „IFFR Live“ seansai suburs europietiško kino mėgėjus ne tik prie „Pasakos“ kino teatro, bet ir prie bet kurio ekrano visoje Lietuvoje. Internetinė filmų peržiūros platforma „Namų kino pasaka“ (nuoroda: www.e.kinopasaka.lt ) leis naujausius festivalio filmus stebėti neišeinant iš namų, kad ir kur jie bebūtų.
iffr-live-a-wedding-noces
Kadras iš filmo „Vestuvės“

Visos Lietuvos žiūrovai internetu galės pamatyti keturis festivalio „IFFR Live“ programos filmus – italų režisierių Tizza Covi ir Rainer Frimmei dueto dokumentišką pasakojimą apie cirko bendruomenę „Misteris Visata“ („Mister Universo“, 2016), danų filmą „Vyras“ („Mesteren“, 2017) apie pirmą kartą susitikusių dviejų menininkų – tėvo ir sūnaus – akistatą, Artimųjų Rytų tradicijų ir imigrantų gyvenimo šiuolaikinėje Belgijoje priešpriešą atskleidžiamą dramoje „Vestuvės“ („Noces“, 2016) bei tarp realybės ir fikcijos klaidžiojančio neįgalaus fiziškai, tačiau nenugalimos sielos Rikardo svajonę filme „Milžinas“(„Jätten“, 2016).

Kiekvieną filmą legaliai žiūrėti internetu bus galima nuo jo seanso pradžios kino teatre „Pasaka“ iki 2017 m. vasario 5 d. (kol Roterdame tęsis kino festivalis). Bet kurį filmą galima stebėti kompiuterio ar kito, interneto prieigą turinčio, įrenginio ekrane, sumokėjus simbolinį peržiūros mokestį naudojantis banko kortele ar „Paypal. Filmą bus galima pažiūrėti per 48 valandas nuo pirmojo paleidimo. Visi keturi Roterdamo kino festivalio programos „IFFR Live“ filmai rodomi originalo kalba su angliškais subtitrais.

Daugiau informacijos www.kinopasaka.lt ir ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius