-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 21

„U2 3D“ – daugiatūkstantinis koncertas kino salėje

Nuo sausio 23 d. „Forum Cinemas“ kino teatrų lankytojams pristato naują pramogą – pirmą istorijoje 3D koncertą. Legendinės airių roko grupės „U2“ daugiatūkstantinį koncertą, nufilmuotą specialių technologijų pagalba, sukrečiančiai realistiškai perteiks 3D kino rodymo sistema.
„U2“ koncertas
„U2“ koncertas / Akimirka iš koncerto
Temos: 2 Akiniai „U2“

Nenuostabu, kad būtent grupė „U2“ ryžosi tokiam projektui – jie garsėja savo novatoriškais eksperimentais ne tik muzikoje, bet ir kitaip drąsiai išbandydami savo veikloje įvairias technologines inovacijas.

„U2 3D“ – įspūdingas kino ir šou junginys – garsiausi žymios grupės hitai „Beautiful Day“, „One“, „Here She Comes“, „Vertigo“, „Beautiful Day“, „Love and peace“, „Sunday Bloody Sunday“, „Bullet The Blue Sky“, „Miss Sarajevo“, „Pride (In The Name Of Love)“, „Where The Streets Have No Name“, netgi Bono atliekama operos arija, papildyti pribloškiančiais decibelų, fejerverkų ir šviesų efektais, perkeliami į kino teatro ekraną.

Viskas kaip tikrame koncerte – 3D technologijų pagalba garsas, vaizdas ir pojūtis įgauna realią apimtį. Regis jums, sėdinčiam tamsioje kino teatro salėje su naujoviškais 3D akiniais, Bono tiesia ranką...Viskas čia bus taip organiška ir tikra.

„U2 3D“ kino filmo versijos pagrindą sudaro grupės koncertinio turo „Vertigo“ (2005 – 2006 m.) metu filmuota koncertinė medžiaga, daugiausia iš pasirodymų Lotynų Amerikoje. Projektą režisavo Catherine Owens ir Mark Pellington, abu jau anksčiau dalyvavę „U2“ vaizdo klipų kūrime.

VIDEO: U2 - Vertigo (Live In Milan 2005)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius