Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 18

„Viasat“ kino komedijų festivalyje – „Dar pažiūrėsim“ kino naktis

Įsibėgėjęs „Viasat“ kino komedijų festivalis siūlo išskirtinę progą praleisti naktį su vienais juokingiausių žmonių Lietuvoje. Ateinantį penktadienį, spalio 22 dieną, Vilniaus „Forum Cinemas Vingis“ bei Kauno „Forum Cinemas Akropolis“ vyksiantis naktinis renginys bus skirtas jau kultine tapusiai televizijos laidai „Dar pažiūrėsim“.
„Dar pažiūrėsim“ filmo „Kuprotas kalnas“ versija
„Dar pažiūrėsim“ filmo „Kuprotas kalnas“ versija / Dar pažiūrėsim nuotr.

„Dar pažiūrėsim“ kino naktis prasidės 22 valandą ir tęsis iki 4 ryto. Jos metu laidos kūrybinė grupė prisistatys žiūrovams naktinę juoko programą: šį sezoną rodomas ir dar nematytas filmų „Matrica“, „Kuprotas kalnas“, „Seksas ir miestas“, „King Kongas“, „Rokis“, „Betmenas“ parodijas, geriausius kadrus iš praėjusio sezono laidų ir, kas visiems įdomiausia, nepavykusius kadrus iš laidų filmavimo.

„Dar pažiūrėsim“ laidos kūrėjai ir aktoriai taikliomis parodijomis, šmaikščiais dialogais ir preciziška vaidyba sugebėjo pavergti didžiąją dalį Lietuvos gyventojų ir įrodyti, kad ir Lietuvoje humoro laidos gali būti juokingos. Paskyrę naktį ne miegui, o juokui, manau, nesigailės nei vienas šios laidos ir apskritai geros nuotaikos fanas“, – sakė „Viasat“ kino komedijų festivalio direktorius Algirdas Ramaška. Jis pridūrė, kad Lietuvos kino teatrų lankytojai jau yra pamėgę naktinius renginius, todėl iki paryčių besitęsiantis juoko seansas jiems bus geras priešnuodis rudens žvarbai.

„Viasat“ kino komedijų festivalis vyksta visą šią savaitę Vilniuje, kino centre „Forum Cinemas Vingis”. Spalio 22 dieną komedijos persikels į Kauną, o spalio 23 dieną festivalio filmai pasieks Klaipėdą.

Visą informaciją apie festivalį galima rasti www.komedijufestivalis.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius