-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 15

„Walt Disney“ atsisakė aktoriaus Smitho kapitono Nemo vaidmeniui

Kino studija „Walt Disney“ neribotam laikui atidėjo pagal Jules'o Verne'o knygą „20 tūkstančių mylių po vandeniu“ numatytos kurti juostos filmavimą ir nušalino ketvirtosios „Terminatoriaus“ dalies kūrėją režisierių McG nuo projekto, pranešė įtakingas kino leidinys „Variety“.
Willas Smithas
Willas Smithas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 „Walt Disney"

Projekto sustabdymo priežastys viešai nekomentuojamos. Anksčiau buvo skelbiama, kad filmavimas prasidės šių metų vasario mėnesį. McG kapitono Nemo vaidmenį ketino patikėti juodaodžiam aktoriui Willui Smithui.

Pagal juostos siužetą, kurį galvojo Billas Marslii ir Justinas Marksas, kapitonui Nemo su kompanionais – natūralistu, bėgliu banginių medžiotoju ir paslaptingąja nepažįstamąja – tektų gelbėti senovinės povandeninės civilizacijos žinias ir ieškoti ginklų, galinčių sunaikinti visą pasaulį. McG taip pat ketino papasakoti paties kapitono Nemo istoriją, kuris anksčiau buvo Indijos princas Dakkaras.

Studija „Walt Disney“ jau yra kūrusi šį tą panašaus: filmas „20 tūkstančių mylių po vandeniu“ 1954 metais tapo pirmuoju pilnametražiu studijos filmu ir viena iš pelningiausių to laiko juostų.

Kitas milžiniško biudžeto studijos projektas bus ketvirtoji „Karibų piratų“ dalis. Studija derasi su režisieriumi Robu Marshallu, kuris režisavo filmus „Čikaga“, „Devyni“, „Geišos išpažintis“, ir ketina jam patikėti filmo statytojo kėdę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius