Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susitikimą su „Heroino“ autoriumi M.Burgessu ves Svaras

Vilniaus knygų mugėje šiais metais viešės paauglių už atvirumą vertinamas rašytojas Melvinas Burgessas. Jaunimo simpatijas jis laimėjo su jau legendine tapusia knyga „Heroinas“. M. Burgesso knygos skandalingos ir kartais šokiruojančiai atviros, tačiau būtent dėl to skaitytojų ir labai vertinamos.
Svaras ir Melvinas Burgessas
Grupės „G&G Sindikatas“ lyderis Svaras ves susitikimą su paauglių ir jaunimo pamėgtu autoriumi M. Burgessu. / „Scanpix“ ir „Alma litteros“ nuotr.

Vilniuje rašytojas pristatys naujausius savo romanus lietuvių kalba „Saros veidas“ ir „Nikas Deinas“, kurie išleisti „Beveik suaugę“ serijoje.

Pirmajame atvirumu garsėjantis M. Burgessas lieka ištikimas seksualumo, asmenybės sutrikimo ir kūno žalojimo temoms. Šįkart jis pasirenka pasakotojo vaidmenį ir pasakoja gražuolės paauglės Saros, dėl nesuprantamų priežasčių nekenčiančios savo veido ir kūno, istoriją.  Šiuolaikinė siaubo istorija nagrinėja daugybę socialinių ir paaugliškų problemų. Ši knyga išskirtinė ir tuo, kad ją papuoš Dorotės Zaukaitės–Villelos iš Kauno viršelis, kuris laimėjo leidyklos „Alma littera“ paskelbtą konkursą socialiniame tinkle „Facebook“.

Romane „Nikas Deinas“ – kvapą gniaužiantis pasakojimas apie paauglį, netikėtai netekusį motinos ir nublokštą į negailestingą gyvenimo mokyklą. Atskleidžiamos šiandien neįtikėtinai aktualios ir lig šiolei slėptos visuomenės problemos. Tai  įtaigus pasakojimas itin delikačia ir skaudžia tema.

Susitikimas su rašytoju vyks vasario 20 d. 16 val. salėje 5.1. Po renginio rašytojas su skaitytojais bendraus ir dalins autografus „Alma litteros“ stende. Susitikimą su rašytoju ves žinomas hiphopo dainininkas grupės „G&G Sindikatas“ lyderis Svaras, o klausimus rašytojui galės užduoti socialiniame tinkle „Facebook“ vykstančio konkurso laimėtojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius