Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min konkursas: laimėkite Andriaus Kalugino knygą „Lengvumas. Gerų pokyčių vadovas“

15min ir leidykla „Alma littera“ skelbia konursą – laimėkite Andriaus Kalugino knygą „Lengvumas. Gerų pokyčių vadovas“.
„Lengvumas. Gerų pokyčių vadovas“
„Lengvumas. Gerų pokyčių vadovas“ / Knygos viršelis

Andrius Kaluginas – pokyčių konsultantas, streso valdymo ir koncentracijos mokytojas-instruktorius, televizijos ir radijo laidų vedėjas, psichologas, filosofas, dėstytojas, Lietuvos Mindfulness bei Lietuvos kognityvinės ir elgesio terapijos draugijų narys. Jau beveik du dešimtmečius konsultuoja individualiai ir rengia viešus bei uždarus seminarus. Jo klientai sėkmingi žmonės, žvaigždės, politikai, advokatai, verslo elitas.

Nuosekliai, jautriai, suprantamai, su humoro (ir net erotikos) žiupsniais bei originaliai knygoje nagrinėjama plati pokyčių tema, kaip: galima gyventi lengvai, nesibaiminti nesėkmių ir nepritarimo, nesigūžti nuo minties, kad reikia ką nors keisti, nesijaudinti dėl pokyčių rezultatų.

Knygoje elegantiškai susipina senovės dvasinių mokytojų mintys, galingų filosofijos sistemų idėjos, šiuolaikinės psichologijos ir verslo dėsniai, žaismingos pamokomų istorijų metaforos ir talentingi autoriaus apibendrinimai.

Knyga papildyta praktikomis. Jos nėra būtinos, bet itin praverčia siekiant valdyti permainas, sutarti su savimi, plėsti sąmoningumą, mėgautis mums duota dovana – meile gyvenimui.

Jūs galite laimėti šią knygą, jums reikia tik atsakyti į klausimą: Andrius Kaluginas yra parašęs dar vieną knygą, koks jos pavadinimas?

Atsakymus rašykite „15min knygos“ paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius